Mihai Tudose are în sfârşit card şi le-a transmis celor de la Bruxelles, cu friptura în mână, să-şi mănânce cardurile

La un moment dat, pe când era premier, Mihai Tudose mărturisea că nu are card şi oferea şi o explicaţie pentru asta. Între timp şi-a făcut card, dar asta nu înseamnă că nu şi-a plătit un prânz la Bruxelles cash, fiindcă le picaseră sistemul informatic. Cel puţin aşa spune. 

RomaniaTV.net
23 ian. 2020, 21:09
Mihai Tudose are în sfârşit card şi le-a transmis celor de la Bruxelles, cu friptura în mână, să-şi mănânce cardurile

Când Mihai Tudose era premierul României, a dezvăluit motivul pentru care nu are nevoie de un cont bancar. Întrebat atunci unde îşi ţine banii, a răspuns, arătând spre buzunar. „Uite, aici! Aveţi impresia că este un salariu atât de mare ca prim-ministru să umbli cu două sacoşe după tine? Am o veste proastă: încape într-un singur plic subţire”. Ulterior, a fost provocat să răspundă dacă a făcut vreodată cumpărături online sau dacă a plătit facturi pe Internet. Tudose a răspuns negativ, adăugând că „fiecare cu treaba lui. Vrea să-şi ia salamul online, să şi-l ia online”.

Joi seară, Mihai Tudose, acum europarlamentar, a fost invitat la TVR 1, iar realizatorul emisiunii l-a întrebat: „V-ați făcut card bancar? Ultima dată când am vorbit nu aveați card”. „Nu am avut încotro!”, a răspuns Mihai Tudose, adăugând: „Băieții nu au casierie”.

„Nu aveți casierie la Bruxelles?!”, a intervenit Ionuţ Cristache. „Am întrebat unde e casieria. Și nu înțelegeau. (…) Mi-am făcut card. Hai să vă spun. E și acolo o cantină. Ghici ce?! La ora prânzului, le-a picat sistemul informatic. Eu aveam una de 20. Eram cel mai bogat. A început scandalul. Erau cu friptura în mână la casă… Mâncați voi cardul de acum! Pot eu să trec în față să plătesc…”, a povestit Mihai Tudose.

Citeşte şi: Mihai Tudose, către Victor Ponta: Şansa Pro România e plecarea ta


loading...