Mihai Tudose, declaraţia zilei: M..e PSD e pistol cu apă pe lângă ura adunată faţă de PNL. Afişele cu Ponta par omagiu Walt Disney

Mihai Tudose susţine că ura pe care o strânge PNL din partea poporului este mult mai mare decât ceea ce s-a întâmplat cu PSD. Vicepreşedintele social-democraţilor susţine că alianţa dintre Ponta şi Tăriceanu nu va intra în Parlament. „Dacă fac 4% e bine, dar nu cumva să facă 3 şi să piardă şi banii de campanie, ceea ce n-ar fi rău”, a declarat Tudose.  

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 14:25
Mihai Tudose, declaraţia zilei: M..e PSD e pistol cu apă pe lângă ura adunată faţă de PNL. Afişele cu Ponta par omagiu Walt Disney

„Partea aia cu puncte puncte PSD e ca un pistol cu apă pe lângă ura ce se acumulează acum pentru PNL. Nu poţi să închizi pieţele şi să spui că s-au închis şi prin Europa. Am înţeles, dar eu nu am văzut belgieni să ia trei saci de varză să facă varză acră să aibă pentru Crăciun. Bun, probabil e în corelaţie cu ce au spus că să uităm că avem Crăciun. Bun ai nişte bune practici cu ce au făcut alţii şi să nu repetăm greşelile, dar nu ai vrea să le adaptezi la stilul şi la tradiţiile românilor? Acum să iau cartofi, varză, murături.

Acum câteva zile, un reprezentant al PNL îmi spunea că e bine în supermarket că acolo e aer condiţionat. Au scăpat din vedere că în aprilie a fost dat un ordin de ministru să se oprească aerul condiţionat din magazine că acela propagă virusul. Acum spun că e mai bine în mall-uri că acolo e aer condiţionat. Nişte oameni care nu au fost în viaţa lor într-o piaţă”, a declarat Mihai Tudose, la Adevărul Live.

Ce spune fostul premier despre alianţa dintre Ponta şi Tăriceanu

„Am înţeles. Lângă Gara de Nord este Muzeul Locomotivelor. Şi acolo sunt nişte locomotive, care nu prea se mişcă. Nu sunt ironic. Când văd afişele cu ei doi, am impresia că e un omagiu la Walt Disney. Pe cuvânt dacă nu. Unu a luat 1%, Călin Popescu Tăriceanu, iar Ponta unde a candidat el? El e deputat de Gorj. A luat 5% la Gorj. Atât a luat partidul lui la locale la Gorj. Punct. Când a fost cap de listă la europarlamentare a luat 9%. Eu vă spun că nu intră”, a conchis social-democratul.

Citeşte şi: Mihai Tudose: „Un vot pentru PNL înseamnă sfârşitul vieţii, înseamnă moartea în chinuri”