Mihai Tudose: „Un vot pentru PNL înseamnă sfârşitul vieţii, înseamnă moartea în chinuri”

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose susține că un vot pentru PNL la alegerile parlamentare din decembrie ”înseamnă sfârșitul vieții, înseamnă moartea în chinuri”. Politicianul a făcut apel la alegători să voteze orice partid, nu PNL.   

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 18:46
Mihai Tudose: „Un vot pentru PNL înseamnă sfârşitul vieţii, înseamnă moartea în chinuri”

”PNL nu au niciun plan pe educație, nu au niciun plan pe pandemie, niciun plan pe agricultură. De fapt, ăsta e planul. Valea Jiului, Paroseni și Mintia au plecat spre cele veșnice și importăm energie electrică, se pregatește CEC-ul, pleacă Hidroelectrica și așa mai departe” , a declarat acesta.

Citește și: Ciolacu: „PNL vrea să taie pensiile. PNL este periculos de incompetent, mai periculos decât virusul”

Mihai Tudose susține că românii trebuie să conștientizeze că nu au decât o singură viață și o pot păstra doar dacă votează alt partid, nu PNL.

”Planul cred că e, de fapt, să ne omoare pe toți că începem să îi cam încurcăm. Orice om are două vieți. A doua începe când își dă seama că nu are decât una. Eu cred că 6 decembrie este momentul în care românii trebuie să conștientizeze că nu au decât o singură viața și o pot păstra și pot trăi doar dacă votează orice altceva decât PNL. Dacă votează PSD, cu atât mai bine, dar fără PNL. Asta înseamnă nu o altă viață, înseamnă sfârșitul vieții. Înseamnă moartea în chinuri, că măcar la asta ne garanteazaă că se pricep”, a declarat Mihai Tudose.

Ciolacu: „Iohannis şi PNL au decis să interesul lor de a face alegeri e mai presus decât sănătatea românilor”

Preşedintele PSD a afirmat că „Orban şi PNL au eşuat” deoarece nu au „niciun plan pentru combaterea pandemiei şi redresarea economiei, pentru firmele româneşti”.

„La orice întrebare adresată ieri, Ludovic Orban nu a avut niciun răspuns. Nu viaţa românilor îi interesează, ci doar alegerile în plină pandemie.

În plină explozie de cazuri! Chiar și cu prețul siguranței și a vieții românilor!

E din ce în ce mai clar pentru toată lumea, cu fiecare zi în care PNL rămâne la conducerea țării, România este mai bolnavă, mai disperată!” a precizat liderul PSD.