Mihai Tudose, declaraţia zilei: Tătaru este asimptomatic în inteligenţă. Nu-l ajută nici gelul din păr!

Declaraţia zilei vine din partea deputatului PSD Mihai Tudose. Fostul premier l-a criticat dur pe ministrul Sănătăţii şi chiar l-a ironizat spunând că pe Nelu Tătaru "nu-l mai ajută nici gelul din păr". De asemenea, politicianul a declarat că guvernantul PNL este asimptomatic în inteligenţă.

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 21:11
Mihai Tudose, declaraţia zilei: Tătaru este asimptomatic în inteligenţă. Nu-l ajută nici gelul din păr!

„Ministrul Sănătății este asimptomatic în inteligență. Nu-l ajută nici gelul din păr, că rămâne sus, nu alunecă”, a declarat Mihai Tudose la Antena 3.

Despre membrii guvernului PNL spune că sunt o adunătură şi aşteaptă alegerile ca aceştia să plece acasă.

Nu este prima dată când Mihai Tudose vine cu critici dure la adresa Executivului. Recent, social-democratul a atacat toţi membrii guvernului într-o postare de pe contul personal de Facebook.

”România e printre cele mai afectate ţări din UE, în primul rând din cauza incompetenţei manageriale dovedite de echipa Orban-Anisie, responsabilă de eşecul total al trecerii la învăţământul online.

Timp irosit, bani aruncaţi pe contracte dubioase, măsuri contradictorii anunţate în cursul aceleiaşi zile, în condiţiile în care urmau să intre în vigoare a doua zi, părinţi derutaţi, copii lipsiţi de acces la educaţie – pe scurt, un faliment istoric al unei guvernări complet depăşite de provocarea pandemiei! Suntem pe punctul de a avea o «generaţie pierdută» tocmai în… «România educată», dacă preşedintele Iohannis şi Parlamentul nu pun urgent piciorul în prag! Există un risc mare să nu putem avea alegeri la termen, din cauza catastrofei medicale în care ne afundă dramatic incompetenţa liberală.

Ce facem, murim cu PNL de gât?! Degeaba votăm noi în Parlamentul European măsuri pentru eliminarea decalajului digital între statele UE, dacă «la butoane» la Bucureşti e o moluscă politică absolută, pe care PNL o mai şi vâră pe gâtul alegătorilor bucureşteni… Răsplată pentru performanţa ministerială, nu-i aşa?”, a scris Mihai Tudose, pe Facebook.

Citeşte şi: Mihai Tudose atrage atenţia: După alegeri, închid tot! Toată lumea acasă, iar şomaj