Mihai Tudose, la volanul unui Mercedes de 100.000 de euro. Fostul premier a făcut furori cu bijuteria pe patru roţi

Mihai Tudose, la volanul unui Mercedes CLS 53 AMG, care costă aproximativ 100.000 de euro. Politicianul nu se laudă cu un garaj plin de maşini, însă a ales să conducă un autoturism care atrage atenţia pe străzi, de peste 400 de cai putere.

18 sept. 2021, 09:55
Mihai Tudose, la volanul unui Mercedes de 100.000 de euro. Fostul premier a făcut furori cu bijuteria pe patru roţi

Mihai Tudose, la volanul unui Mercedes de 100.000 de euro. Zilele trecute a fost fotografiat de Cancan.ro în timp ce mergea la un restaurant, alături de un amic.

Citeşte şi: EXCLUSIV Mihai Tudose pune degetul pe rana democrației lui Cîțu: „Începe să nu mai fie un stat, este o dictatură”

Mihai Tudose, la volanul unui Mercedes de 100.000 de euro

Nici două secunde nu a durat până când automobilul s-a instalat în drum, iar kilometrii parcurși până la destinație au fost lini, parcă inexistenți. După ce au luat masa, nu a trecut mai mult de jumătate de oră, s-au ”refugiat” în bolidul nerăbdător şi au făcut cale întoars la partid.

Mihai Tudose taie în carne vie

Mihai Tudose

vine cu critici extrem de dure la adresa lui Florin Cîțu și al guvernului pe care îl produce având în vedere modul cum au gestionat explozia prețurilor de la energia electrică.

Fostul premier spune că soluția nu este compensațiile pe care Executivul le va acorda de la 1 noiembrie, ci metoda pe care a găsit-o PSD, de a micșora prețul la gaz.

Proiectul PSD vorbește despre micșorarea prețului la gaz, nu acele compensații. Deja sunt facturile în urmă, cum sunt spitalele. Spun că noi furăm. Sunt total neprofesioniști, un guvern mai varză nu a fost până acum.  TVA la toată nebunia aceasta vine la stat. Doi, PIB-ul României, tot curentul acesta de cinci ori mai valoros, crește PIB.

Nu cred că e doar inconștiență, atunci când vine liberalizarea pieței, vii și închizi centrala Mintia. Aceasta centrală avea performanță de 1200.  A venit guvernul Cioloș a venit să negocieze cu UE inchiderea minelor. Costa 200.000 de milioane, refacerea minelor.  În ritmul ăsta murim pur și simplu. Se închide economia.”, a declarat social-democratul, exclusiv pentru România TV.


loading...