Mihai Tudose, o nouă ironie: 6.500 de cazuri şi coafura PNL rezistă!

Mihai Tudose vine cu o nouă ironie la adresa Executivului PNL. După ce zilele trecute a declarat că ministrul Sănătăţii este "asimptomatic în inteligenţă" şi "nici gelul de păr nu îl mai ajută", acesta a venit cu un nou mesaj plin de sarcasm: "E simplu, 6.500 de cazuri şi coafura PNL rezistă!"

RomaniaTV.net
30 oct. 2020, 14:50
Mihai Tudose, o nouă ironie: 6.500 de cazuri şi coafura PNL rezistă!

„Simplu.6500 de noi cazuri azi. Coafura PNL rezistă…. Să fie alegeri!

Nu contează nimic.Și atunci nu e mai bine ca PNL să facă repede alegeri? Mâine. Până pe la prânz. Ca apoi până spre seară să termine și USR de numărat/ mutat saci cu voturi. Și între timp Orban să depună jurământul. Toate până la ora 20:00 căci atunci trebuie să intre Anisie în direct la tv să spună cum noul guvern PNL decontează transportul elevilor care învață de acasă! Simplu.”, a declarat Mihai Tudose.

Citeşte şi: Mihai Tudose, declaraţia zilei: Tătaru este asimptomatic în inteligenţă. Nu-l ajută nici gelul din păr!

De asemenea, acesta spune despre membrii guvernului PNL spune că sunt o adunătură şi aşteaptă alegerile ca aceştia să plece acasă. 

Cazurile de coronavirus bat record după record în România

Până astăzi, 30 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 235.586 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 167.897 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.546 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 6.546 de cazuri noi de infectare – 36.589 teste. Până astăzi, 6.867 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.