Mihai Tudose o numeşte pe Anisie „moluscă politică absolută” şi cere înlăturarea guvernului: „Trebuie să plece acum!”

Europarlamentarul Mihai Tudose scrie joi, pe pagina sa de Facebook, că măsurile adoptate la nivel european nu ajută cu nimic România, în condiţiile în care guvernul de la Bucureşti dă dovadă de o gravă "incompetenţă managerială" şi cere înlăturarea imediată a executivului.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 12:43
Mihai Tudose o numeşte pe Anisie „moluscă politică absolută” şi cere înlăturarea guvernului: „Trebuie să plece acum!”

„Marele dezastru liberal: „Generația pierdută” în „România educată”

Am votat azi în plenul Parlamentului European pentru măsuri care să elimine decalajul digital în educație, cu gândul la elevii români afectați de catastrofala gestionare a funcționării școlii românești în pandemie. Conform raportului europarlamentar, până la 32% dintre elevi nu au avut acces la educație timp de mai multe luni în unele state membre. România e printre cele mai afectate țări din UE, în primul rând din cauza incompetenței manageriale dovedite de echipa Orban-Anisie, responsabilă de eșecul total al trecerii la învățământul online.

Timp irosit, bani aruncați pe contracte dubioase, măsuri contradictorii anunțate în cursul aceleiași zile, în condițiile în care urmau să intre în vigoare a doua zi, părinți derutați, copii lipsiți de acces la educație – pe scurt, un faliment istoric al unei guvernări complet depășite de provocarea pandemiei!

Suntem pe punctul de a avea o „generație pierdută” tocmai în… „România educată”, dacă președintele Iohannis și Parlamentul nu pun urgent piciorul în prag!

Există un risc mare să nu putem avea alegeri la termen, din cauza catastrofei medicale în care ne afundă dramatic incompetența liberală. Ce facem, murim cu PNL de gât?!…

Degeaba votăm noi în Parlamentul European măsuri pentru eliminarea decalajului digital între statele UE, dacă „la butoane” la București e o moluscă politică absolută, pe care PNL o mai și vâră pe gâtul alegătorilor bucureșteni… Răsplată pentru performanța ministerială, nu-i așa?

Degeaba cerem Comisiei Europene să aloce urgent bani pentru investiții în conectivitatea elevilor din mediul rural și pentru instruirea cadrelor didactice să folosească noile tehnologii, când Anisie atât pricepe că-i trebuie școlii să poată funcționa: ,,pepsiglas”!

Mare bătaie de joc – de viața oamenilor, de școală, de copii!

Acest guvern trebuie să plece acum! Altfel, foarte probabil nu vor fi nici alegeri, nici campanie, va fi doar un șir lung de camioane militare ducând morții și privirile triste la ferestre ale copiilor privați de contactul social esențial la vârsta lor și de educația elementară la vremea ei!

Degeaba dați vina pe greaua moștenire pesedistă, când aveți decizie absolută de un an de zile! Nu vă mai crede nimeni. Vă mințiți singuri, disperați că nu vă ies calculele care probabil că se bazau pe faptul că o să puteți să păcăliți pe toată lumea, o lungă perioadă de timp, că veți rămâne veșnic la ,,butoane”…. etc.

Vine factura mai repede… De fapt a cam și venit!

Ați ,,ars” repede… dar din păcate ați dat foc și la țară!!!”, a scris Tudose pe Facebook.

Citeşte şi: Şerban Nicolae DEMISIONEAZĂ din PSD. „E ca şi cum România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că aşa cereau adversarele”


loading...