Mihai Tudose, supus unei noi intervenţii după infarct. Medicii i-ar putea monta încă două stenturi fostului premier

Fostul premier Mihai Tudose urmează să fie supus unor noi intervenţii, anunţă România TV. Mihai Tudose a făcut infarct în timpul unei ședințe a Pro România și a fost dus de urgență la spital, acolo unde a fost operat. Conform unor surse politice citate de România TV, medicii ar urma să îi monteze încă două stenturi pe lângă cele două montate marţi. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat miercuri că Mihai Tudose se simte bine, dar că a fost anunţată că acesta nu mai doreşte să fie furnizate informaţii privind starea lui de sănătate. Între timp au apărut şi imagini cu Mihai Tudose după ce a făcut infarct într-un restaurant din Capitală.

RomaniaTV.net
27 mart. 2019, 09:07

Mihai Tudose a suferit marţi un infarct miocardic extins, fiindu-i montate două stenturi. Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că fostul prim-ministru Mihai Tudose se simte bine, exprimându-şi totodată încrederea că în curând acesta se va implica în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, mai ales că Mihai Tudose va ocupa locul trei pe lista candidaţilor Pro România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare „CC Iliescu” Bucureşti, Şerban Bubenek, a declarat, marţi seară, că fostul premier Mihai Tudose se simte bine, el fiind dus pe secţia de supraveghere cam la o oră după internarea în spital.

„La ora 16.40, domnul deputat Mihai Tudose, fost prim-ministru al României, a fost adus de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Institutului de Boli Cardiovasculare CC Iliescu cu diagnosticul de infarct miocardic acut inferior întins”, a declara managerul unităţii medicale.

Acesta a precizat că pacientul a fost supus unei proceduri de coronarografie şi angioplastie cu două stenturi, cu un rezultat foarte bun.

„După o oră de la internare pacientul a fost transportat în unitatea de supraveghere. În prezent, ne declară că se simte bine şi că va părăsi spitalul cât de curând posibil”, a mai spus Şerban Bubenek.

Marţi, într-o postare pe Facebook, Mihai Tudose afirma că a suferit „un mic incident” pe fondul oboselii acumulate, dar l-a trecut cu bine şi în două zile revine „la treabă”.

„Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în două zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, a explicat Mihai Tudose, pe facebook.