Ciolacu: „PNL vrea să taie pensiile. PNL este periculos de incompetent, mai periculos decât virusul”

Marcel Ciolacu a anunţat, marţi, că PSD vrea, prin programul său de guvernare, să protejeze pensiile pe care PNL vrea să le taie. Liderul social-democrat a precizat că "PNL este periculos de incompetent, mai periculos decât virusul cu care se luptă o lume întreagă".

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 15:42
Ciolacu: „PNL vrea să taie pensiile. PNL este periculos de incompetent, mai periculos decât virusul”
Marcel Ciolacu atacă Guvernul PNL

Ciolacu a precizat, cu ocazia prezentării planului de guvernare al PSD, că social-democraţii vor lupta împotriva „incompetenţei Guvernului PNL”.

„Vom lupta incompetenţei crase a Guvernului PNL. Spre deosebire de ei, noua echipă PSD este pregătită să scoată ţara din întunericul în care PNL a aruncat ţara. Niciodată în istoria sa, România nu a avut un Guvern atât de atât de indiferent față de soarta românilor! Față de viața și sănătatea lor!

Explozia cazurilor COVID, ATI-uri care nu fac faţă, lipsa acută a medicamentelor, creşterea şomajului, creştere preţurilor, în paralel cu adâncirea corupţiei guvernamentale. Aşa au ştiut ei să gestioneze criza sanitară”, a precizat Marcel Ciolacu.

Ciolacu: „Iohannis şi PNL au decis să interesul lor de a face alegeri e mai presus decât sănătatea românilor”

Preşedintele PSD a afirmat că „Orban şi PNL au eşuat” deoarece nu au „niciun plan pentru combaterea pandemiei şi redresarea economiei, pentru firmele româneşti”.

„La orice întrebare adresată ieri, Ludovic Orban nu a avut niciun răspuns. Nu viaţa românilor îi interesează, ci doar alegerile în plină pandemie.

În plină explozie de cazuri! Chiar și cu prețul siguranței și a vieții românilor!

E din ce în ce mai clar pentru toată lumea, cu fiecare zi în care PNL rămâne la conducerea țării, România este mai bolnavă, mai disperată!” a precizat liderul PSD.

Ciolacu: „Iohannis şi PNL au decis să interesul lor de a face alegeri e mai presus decât viața și sănătatea românilor”

„PNL, pe zi ce trece, pierde încrederea oamenilor, de ceea sunt disperaţi să facă alegeri. Astăzi, la 10.000 de cazuri pe zi, Iohannis şi PNL au decis să interesul lor de a face alegeri e mai presus decât viața și sănătatea românilor”,

De asemenea, Marcel Ciolacu a precizat că „nimic nu va împiedica PNL să se agaţe de putere”.

„Nu ne mai putem permite încă patru ani de incompetenţă şi cinism din partea PNL. Pe 6 decembrie, românii pot vota cu PNL şi cu incompetenţa lor sau cu PSD şi cu siguranţa unui trai mai bun”, a menţionat preşedintele PSD.

Ce propune PSD prin programul său de guvernare

„Planul nostru nu include majorarea TVA-ului, pentru că sub conducerea lui Iohannis și a lui Orban românii au suferit destul. PNL însă, vrea să crească TVA-ul! Pentru că nu îi interesează că, astăzi, oamenii au nevoie de mai mulți bani, nu de mai puțini!

Planul nostru este să protejăm pensiile. PNL însă, vrea să taie pensiile. Pentru că, după ei, tot cei bogați trebui să câștige mai mult!

Planul nostru este să investim în dezvoltare regională, să creem noi locuri de muncă prin investiții în firme mici și mijlocii. Pentru a ajuta oamenii, acolo unde locuiesc! PNL însă, vrea să țină totul la centru. Pentru a beneficia doar companiile mari și cei extrem de bogați deja!

Planul nostru este de a oferi asistență medicală oamenilor, printr-o rețea de clinici de sănătate locale. Pentru a nu pune oamenii pe drumuri zeci sau sute de kilometri, până la cel mai apropiat spital! PNL însă, a lăsat românii pe cont propriu. Să se descurce singuri! Să se testeze singuri! Să se trateze singuri acasă, nu în spitale!

Planul nostru este să luptăm pentru familiile care muncesc, pentru copiii lor! Planul PNL este de a lupta pentru cei bogați și privilegiați!

PNL este periculos de incompetent, mai periculos decât virusul cu care se luptă o lume întreagă”, a conchis Ciolacu.

 

PNL a răbufnit după ce Camera Deputaţilor a anulat închiderea pieţelor: „PSD pune beţe în roate oricăror măsuri de protecţie”