Mihai Voropchievici, gestul matinal care îţi salvează ziua: „Trebuie să faci asta de 20 de ori după ce te-ai trezit”

Mihai Voropchievici a spus ce e bine să faci dimineața ca să îți meargă bine toată ziua. Dacă incluzi acest obicei în rutina ta zilnică, nu doar că îți oferă o stare bună, dar aduce și mare noroc în viața ta.

06 feb. 2024, 23:10
Mihai Voropchievici, gestul matinal care îţi salvează ziua: „Trebuie să faci asta de 20 de ori după ce te-ai trezit”

Mihai Voropchievici a dezvăluit cuvintele care îți promit o stare de bine toată ziua. Felul în care ne trezim ne influențează destul de mult tot parcursul zilei și starea de spirit pe care o avem atunci când ne desfășurăm activitățile de zi cu zi. În acest sens, Mihai Voropchievici spune că există un exercițiu care îți poate „promite” o zi bună, dar și o stare extrem de optimistă și de fericită, astfel încât să lași deoparte toate energiile negative. Tot ce trebuie să faci este să rostești o frază de mai multe ori imediat ce ai deschis ochii, pe care să o repeți și pe parcursul zilei, dar și înainte de a te pune din nou în pat, seara.

„Ca să îți programezi subconștientul la o stare de fericire spui așa: „Cu fiecare zi ce trece mă simt din ce în ce mai bine”. Trebuie să spui în fiecare dimineață când te trezești de 20 de ori, în cursul zilei când ai puțin timp liber să repeți, seara la culcare repetă”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Iar dacă te trezești nervos, trist, sau ceva mai agitat, orice s-ar întâmpla pe timp de zi, s-ar putea să nu te mai intereseze deloc. Dacă faci acest lucru dimineața, însă, o să îți meargă bine toată ziua spune Mihai Voropchievici. Este vorba despre un exercițiu care îți promite practic o zi bună, dar și optimistă.
Zodiile care întorc bani cu lopata în 2024. Mihai Voropchievici anunţă „bogaţii zodiacului”
Trebuie doar să rostești o frază dimineața și o să îți meargă bine toată ziua, după cum menționează Mihai Voropchievici. Elimini energia negativă, atragi norocul în viața ta și de asemenea, vei vedea că lucrurile merg altfel.

Și nu trebui să rostești aceste cuvinte doar dimineața. Mihai Voropchievici spune că și dacă avem niște timp liber pe parcursul zilei le putem repeta, dar și seara înainte de culcare.

„Ca să îți programezi subconștientul la o stare de fericire spui așa: „Cu fiecare zi ce trece mă simt din ce în ce mai bine”. Trebuie să spui în fiecare dimineață când te trezești de 20 de ori, în cursul zilei când ai puțin timp liber să repeți, seara la culcare repetă”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Iată deci că poți să faci singur ceva ca să îți meargă bine toată ziua. Fără să vrei o să atragi energia pozitivă în viața ta, dar și norocul, astfel că nu trebuie să te temi de eșecuri pe tot parcursul zilei.

Semnificația trezirii la ora 03:00 dimineața fără alarmă. Mihai Voropchievici: „O perioadă cu mesaje foarte păcătoase”

Dacă te-ai trezit vreodată la ora 3 dimineața, există o explicație în spatele acestei experiențe. Mihai Voropchievici susține că ora la care ne trezim are semnificații importante, sugerând că o forță superioară ne transmite mesaje. Această influență persistă până la ora cinci dimineața, conform celebrului numerolog. În acest interval, se spune că putem primi semnale din viețile anterioare și că avem șansa de a experimenta coșmaruri în timpul somnului.
Zodia care are noroc triplu! Întorc banii cu lopata și au NOROC cât cuprinde. Cristina Demetrescu: „Evenimente care se întâmplă pentru toată viața”
„Între orele 03:00 și 05:00, o forță superioară încearcă să-ți spună ceva. În general, acestea sunt orele în care poți să primești din viețile anterioare niște semnale, dar este și perioada de coșmaruri. Aceasta este o perioadă cu mesaje foarte păcătoase, pentru că practic, corpul cade în somnul profund”, a spus numerologul.

Ce înseamnă trezitul până la ora 1 dimineața
Dacă ne trezim la ora trei, este posibil să fim căutați de îngerul nostru păzitor.

„Dacă treci printr-un moment dificil în viața ta și nu-l poți depăși, ai face bine să explorezi posibilitatea unei forțe superioare care încearcă să-ți vorbească. Vorbim cu îngerul nostru păzitor și el poate ne ghidează, iar în noaptea următoare primim mesajul mai clar”, a explicat Mihai Voropchievici.

Până la ora 1 dimineața, trezirea poate indica dezamăgiri din viața reală transpuse în vise. Între 1 și 3 dimineața, trezirea sugerează nervozitate, reflectată și în conținutul viselor.

Care e cel mai bun obicei pe care îl poți avea dimineața, înainte să te speli pe dinți. Vlad Ciurea: „Trebuie să-l activăm”

Potrivit medicului Vlad Ciurea, în fiecare zi ar trebui să bem aproximativ șapte sau opt pahare de apă. Organismul nostru are nevoie de multă hidratare în fiecare zi. Vlad Ciurea primește tot mai des întrebarea: „Ar trebui să beau apă înainte sau după ce mă spal pe dinți?”.

Citește și Medicul Vlad Ciurea, despre cât de periculoasă poate fi pâinea pentru organism: „Moleșește activitatea cerebrală”

Medicul a spus recent care e cel mai bun obicei pe care îl poate avea o persoană de dimineață, înainte să se spele pe dinți. Înainte de masă, e bine să bem pe stomacul gol un pahar de apă cu lămâie.

„Trebuie să bem apă de dimineață. Apa trebuie să fie plată și trebuie să bem apă, nu cafea.Primul lucru este apă pe stomacul gol. Apă plată, nu cu gheață, nu cu alte ingrediente, nu cu alte substanțe. Dacă vreți, apă cu lămâie. Se bea pe stomacul gol, la temperatura camerei, pentru că pătrunde în corp și umidifică tot corpul, curăță corpul, hidratează. După această stare pe care am avut-o peste noapte, în care organismul s-a odihnit, trebuie să-l activăm și atunci apa pornește”, spune medicul Vlad Ciurea, scrie antena3.ro.

Orele din zi la care poți lua cele mai bune decizii

Vlad Ciurea a dezvăluit că creierul nostru funcționează cel mai bine între orele 10-12 și 16-18.

“Mă gândesc ce am eu de făcut și să mă contraactivez pentru elementele esențiale cu cele două perioade de activitate cerebrală, între 10-12 și 16-18 şi atunci mă concentrez pe acestea. Aici, între aceste ore, funcționăm cel mai bine, este dovedit cerebral. Fără biciuire, fără multitudini de cafele, merge creierul perfect. Iar la prânz, dacă se poate să mâncăm ceva foarte, foarte ușor, nu trebuie să fie copios ca să te poți concentra mai departe la ceea ce ai de făcut”, a spus prof. univ. dr. Vlad Ciurea, cu ceva vreme în urmă, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și Vlad Ciurea, despre cum să restartezi creierul la prima oră. Gestul care trebuie făcut obligatoriu imediat după ce ai deschis ochii