Meteo din bătrâni. „Dacă plouă în mai, avem mălai”. Gromovnicul lui Mihai Voropchievici anunţă vreme de recolte bogate în mai

Numerologul Mihai Voropchievici a fost invitat în emisiunea Adevăruri ascunse acolo unde a dezvăluit cum va fi vremea în luna mai 2023, potrivit Gromovnicului din bătrâni.

08 mai 2023, 07:32
Meteo din bătrâni. „Dacă plouă în mai, avem mălai”. Gromovnicul lui Mihai Voropchievici anunţă vreme de recolte bogate în mai

Prognoza meteo din bătrâni. „În perioada 6-11 mai, vremea se încălzeşte uşor. Cumva, revenim la temperaturile normale ale acestei luni. În zilele de 12 şi 13 mai, avem ploicică. Dacă plouă în mai, avem mălai.

În perioada 14-20 mai, avem cald şi bine. Poate chiar mai multă căldură. Spre final de lună, între 21 şi 31 mai, avem alternanţe de vânt, ploaie şi soare. Cu alte cuvinte, recoltele sunt asigurate”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Prognoza meteo pentru luna mai. ANM anunță oscilații periculoase. Temperaturi aproape de îngheț, furtuni și ninsori la munte vor alterna cu zile însorite
Prognoza meteo până pe 5 iunie. Unde va ploua

Meteorologii estimează că, în următoare două săptămâni, temperaturile vor fi uşor mai scăzute faţă de cele normale sau normale, apoi se va încălzi. În prima săptămână din iunie, va ploua mult în partea de sud a ţării.

Prognoza meteo săptămâna 8 – 15 mai

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, sudvestice şi local în cele centrale, dar şi deficitar în nord-estul extrem al ţării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 15 – 22 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor. Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în extremitatea de nord-vest a ţării, iar în rest se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, anunţă ANM.

Săptămâna 22 – 29 mai

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Citește și: Prognoza meteo pentru luna mai: Vreme haotică, cu oscilaţii mari între soare arzător şi furtuni violente

Săptămâna 29 mai – 5 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în regiunile nordice şi nord-estice, dar şi local excedentare în extremitatea de sud a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.