Mihai Voropchievici și doctorul Mihai Pautov au dezvăluit cele mai bune trucuri anti-stres. Primul lucru pe care trebuie să îl faci când te trezești

În fiecare dintre noi există anumite lupte pe care cu greu le putem câștiga uneori, însă cel mai important este autocontrolul și evitarea stresului pe cât posibil. Este greu, dar nu imposibil. Indiferent de vârstă, ocupație sau status social, majoritatea se confruntă cu provocări și presiuni care pot genera stări apăsătoare. Rămâi aici și află cum să te detașezi de tot ce nu contează!

12 dec. 2023, 09:00
Mihai Voropchievici și doctorul Mihai Pautov au dezvăluit cele mai bune trucuri anti-stres. Primul lucru pe care trebuie să îl faci când te trezești

Indiferent de vârstă, ocupație sau status social, majoritatea oamenilor se confruntă cu provocări și presiuni care pot genera stări apăsătoare sau momente de cumpănă.

Citește și Horoscop Mihai Voropchievici 11-17 decembrie 2023. Zodia care merge pe gheaţă subţire, zodia bulversată de furtună, zodia binecuvântată şi zodia care are lumea la picioare

Pentru orice problemă există rezolvare, nu intra în panică și gândește-te la următorul pas pe care ar trebui să îl faci.

Cum spiritualitatea și logica merg împreună, Mihai Voropchievici a dezvăluit, printre altele, cam aceleași lucruri pe care le susține și medicul Pautov.

Voropchievici sfătuiește oamenii să folosească anumite trucuri. De exemplu, în momentul când te simți stresat, acordă-ți răbdare, trebuie să ai răbdare cu tine!

Nu intra în panică și caută pe cât posibil să fii indiferent. Cel mai bun sfat este să nu îți pierzi speranța și să dai dovadă de răbdare, iar uneori lucrurile se vor rezolva de la sine.

Tot numerologul susține că un alt truc eficient atunci când te trezești este să faci un duș rapid, de preferat fără să fie apa fierbinte și să ieși în aer liber.

Timpul petrecut cu tine este foarte important, bucură-te de liniștea deplină, fă-ți un ceai fierbinte și citește o carte, sigur te vei relaxa!

Cum să îți începi ziua cu un boost pozitiv

Pentru a combate stresul, medicul Mihail Pautov a dezvăluit o metoda simplă și anume dușul rece.

„Ce fac eu este să intru într-un duș rece. În momentul în care intri sub acea apă rece, corpul nostru, în mod natural, are un vârf mare de cortizol atunci când noi ne trezim. Dacă ne trezim și ne uităm la soarele de pe cer și plecăm la muncă imediat, atunci avem un boost pozitiv de cortizol.

Dacă noi ne trezim și stăm pe telefon sau ne ia o oră să ne trezim atunci nu avem acel vârf de cortizol. Deci, primul lucru care se întâmplă este să ai un vârf benefic de cortizol, ceea ce înseamnă că pe parcursul zilei vei avea mai puțin cortizol, se va duce cortizolul în jos și asta te va relaxa spre seară și te va ajuta să dormi mai bine”, a explicat medicul Mihail Pautov.

Cum a spus și medicul Mihai Pautov, negativitatea nu este doza cu care trebuie să te obișnuiești în fiecare zi, cel mai potrivit ar fi să aduci pozitivitatea în mintea ta.

Citește și Doctorul Mihail Pautov, aruncă bomba despre inamicii dietei. ”Conțin substanțe care ne stimulează și e bine să îți faci plinul de acestea până la ora 15:00”

Și Mihai Voropchievici spune că e bine să eviți negația, negativitatea, chiar dacă vine cineva și te întreabă ceva ce nu îți convine. Evită expresiile precum „Nu vreau” sau „Nu pot”.

Pe lângă evitarea negării, încearcă să nu te mai iriți din orice lucru pe care în aceeași zi îl dai uitării. Lucrurile sunt mai puțin complicate decât credem, potrivit Fanatik.ro.