Mihai Zmărăndescu și Remus de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs. Și-au dat pumni și picioare ca într-un film de acțiune

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie, înainte de ajunge la cuțite, în jungla din Dominicană.

21 mart. 2023, 20:06
Mihai Zmărăndescu și Remus de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs. Și-au dat pumni și picioare ca într-un film de acțiune
Bătaie în toată regula între doi concurenți de la Survivor România

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România se cunosc de mai mulți ani și erau amici. Luptătorul din echipa Faimoșilor colabora cu bărbatul pe care, recent, l-a umilit public. Colaborarea lor poate fi văzută într-un video în care Zmărăndescu îl învață pe Remus să lupte.

Anul trecut, Remus și Zmărăndescu de la Survivor România s-au luat la bătaie în timpul filmărilor pentru un videoclip educativ, postat pe canalul de YouTube al luptătorului. Acesta l-a învățat pe Boroiu cum să lovească cu putere.

Cei doi au exersat o serie de tehnici de luptă la sol.

„A fost foarte bine Remus! Ai învățat-o, e o priză foarte nasoală”, spune Zmărăndescu la un moment dat.

La un moment dat Remus l-a luat pe Mihai Zmărăndescu pe sus, s-au tăvălit câteva minute bune, lupta lăsîndu-se și cu puțin sânge. După sparing, cei doi au discutat despre experiența de tip MMA pe care au avut-o.

Citește și: Patru Faimoși au fost nominalizați pentru eliminare la Survivor România 2023. Cine sunt vedetele care se află în pericol de a pleca acasă

„Niviodată sportivitatea nu este despre cine e mai tare”, explică Boroiu.

„Sper să se inspire toți copiii din ceea ce spui tu acum. Mai ales cei cu vârste sub 18 ani și care vin în sala de sport să învețe să se bată pe stradă. Iar asta e chiar greșit”, adaugă Mihai Zmărăndescu.

„Vor să fie smardoi pe stradă. Dar, de fapt, sportul de contact te disciplinează și îți dă încredere. Pe stradă vor ataca cel mai des oamenii care nu au încredere în ei. Dau de frică. Dau pentru că nu au încredere că pot gestiona situația. În momentul în care ai încredere în tine, ești pregătit să nu încasezi, dar vei rămâne stăpân pe sine.

Doar în ultimul moment, eventual, aplici violența. Dar în rest, ești în banca ta. Așa am învățat eu, așa mi-au mai spus maeștri cu care am vorbit și așa simt eu”, mai spune Remus Boroiu.

Citește și: Crina Abrudan aruncă bomba despre ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România. „Pe mine nu m-a deranjat, dar pe alte fete, da!”

Remus și Zmărăndescu s-au certat la Survivor România

În ciuda prieteniei lor, cei doi au fost ăn centrul unui scandal imens la Survivor România.

”Băi, băiatule! Băi, umflatule! Băi, ginecomastie (mărire în volum a sânului la bărbat, n. red.)! Uită-te la mine când vorbesc cu tine! Băi, a cincea femeie din ”Ministerul femeilor” (aluzie la grupul Faimoaselor de la Survivor România, n. red.). Uită-te la mine! Dacă e bărbat să se uite”, a spus Mihai Zmărăndescu.

„Ești fals rău de tot! Ești fals”, a continuat acesta.