Patru Faimoși au fost nominalizați pentru eliminare la Survivor România 2023. Cine sunt vedetele care se află în pericol de a pleca acasă

Patru Faimoși au fost propuși spre eliminare în ediția de luni, 20 martie, la Survivor România 2023.

20 mart. 2023, 22:59
Patru Faimoși au fost nominalizați pentru eliminare la Survivor România 2023. Cine sunt vedetele care se află în pericol de a pleca acasă
Încă un Faimos va părăsi Survivor România săptămâna aceasta

După ce Războinicii au reușit să se impună la jocul pentru imunitate de la Survivor România din această seară, cu scorul de 7 – 2, Faimoșii au fost nevoiți să nominalizeze persoanele propuse pentru eliminare.

Ada și Kamara au primit câte trei voturi de la colegii de echipă, iar Remus și Bianca, care au câștigat Jocul de imunitate individuală au avut și ei câte o propunere.

Remus l-a propus spre elimianre pe Ionuț Iftimoaie, iar Bianca vrea ca Mihai Zmărăndescu să fie eliminat. Acum, patru faimoși sunt propuși spre eliminare.

Citește și: Crina Abrudan aruncă bomba despre ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România. „Pe mine nu m-a deranjat, dar pe alte fete, da!”

DOC a fost eliminat de la Survivor România

Dan Pavel a anunțat în ediția din 15 martie a emisiunii Survivor România cine este Faimosul care a părăsit competiția.

Înainte de asta, Ionuț Iftimoaie a subliniat faptul că, la fel cum s-a retras din sport, la finalul acestei competiții se va retrage și din viața publică.

„Aceasta este ultima mea emisiune, după care o să aleg să mă retrag 100% la viața privată”, a spus Iftimoaie înainte de a afla dacă el, Ada sau DOC vor părăsi competiția.

Citește și: Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

În timpul consiliului, care a fost unul tensionat și plin de emoții, prezentatorul Survivor România a anunțat că DOC este cel care pleacă acasă.

„Concurentul pentru care Survivor România se încheie în această seară, în acest Consiliu de Eliminare, este DOC”, a anunțat Daniel Pavel.

„De vreo două săptămâni am obosit foarte rău și îmi doresc să ajung acasă, la fata mea și la soția mea. și nu numai. Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet și dumneavoastră și Războinicilor pentru parcursul ăsta, a fost minunat”, a declarat DOC.