Mihail Boldea a ameninţat mai mulţi martori, speriat de DIICOT. Vezi stenogramele

Mihail Boldea s-a speriat de moarte atunci când DIICOT a început percheziţiile. O dovedesc convorbirile telefonice pe care acesta le-a avut cu diverse persoane, înainte să fugă în Kenya. Atunci când rudele şi mai multi apropiaţi ai parlamentarului au fost chemaţi la audieri, Boldea a trecut la ameninţarea mai multor martori.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 14:03
Mihail Boldea a ameninţat mai mulţi martori, speriat de DIICOT. Vezi stenogramele

Deputatul l-a contactat telefonic pe Vasile Dorinel Marian, lucrător de poliţie judiciară în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Galaţi:

„Boldea Mihail: Să trăiţi domn comisar.
Vasile Dorinel Marian: Să trăiţi, să trăiţi.
Boldea Mihail: Doamna procuror Agheniţei i-a spus lui Cărare tot din dosar.
Vasile Dorinel Marian: Nu ştiu ce i-a spus…
Boldea Mihail: Ei, nu mai contează. Mă duc la D.I.I.C.O.T. Azi s-au făcut percheziţii şi i-a strâns. Toată lumea care a fost martor la dumneavoastră e la D.I.I.C.O.T. luată”, scrie viata-libera.ro.

Boldea l-a contactat pe martorul Iartagan Flavius, ai cărui părinţi aveau o relaţie de prietenie cu martorul Mantu Spiru, reprezentantul legal al părţii vătămate SC Arcada Company SA Galaţi:

„Boldea Mihail: Bulangiul ăla de Mantu îi rup capul în el… Nu-i e ruşine mă? Auzi?
Iartagan Flavius: Am auzit… am auzit…
Boldea Mihail: Mihaela este la D.I.I.C.O.T. că a fost avocată pentru băiatul ală împotriva lui Mantu. Şi mi-o reţine în noaptea asta. Deci îi tai degetele de la picioare şi i le bag în c.r… Cum mă să spună minciunile pe care le-a spus el? Băi nu-i e ruşine?”.