Mihăiţă Neşu s-a răzbunat crunt pe fosta soţie. Ce a făcut fostul fotbalist FOTO

Povestea dintre Mihaita si Maria Nesu a luat sfarsit, oficial, saptamana trecuta, dupa o relatie de 11 ani. Cei doi au au divortat in fata instantei, iar fostul fotbalist a a avut o cerinta speciala: aceea ca Maria sa revina la numele de fata.

15 nov. 2014, 08:51
Mihăiţă Neşu s-a răzbunat crunt pe fosta soţie. Ce a făcut fostul fotbalist FOTO

S-au iubit timp de 11 ani, insa, in anul 2012, Mihaita si Maria Nesu si-au spus adio, ea fiind cea care a vrut sa puna capat relatiei, scrie cancan.ro. Desi povestea lor s-a terminat inca de atunci, cei doi au ramas casatoriti pana saptamana trecuta.

Citeşte şi LOVITURĂ DEVASTATOARE pentru MIHAI NEŞU din partea FOSTEI SOŢII

Initial, Mihaita si sotia ar fi trebuit sa divorteze la notar, insa, pentru ca nu s-au inteles cum sa imparta bunurile dobandite in timpul casatoriei, ei au ajuns la Tribunal. Astfel, joia trecuta, sotii Nesu s-au aflat pentru prima data impreuna in fata judecatorilor, exprimandu-si fara echivoc acordul pentru separare. In final, divortul a fost pronuntat la cererea aceluia dintre soti a carui stare de sanatate face imposibila continuarea casatoriei, si anume reclamantul Mihai Nesu.

Citeşte şi Trădarea lui GIGI BECALI. Cum L-A UMILIT pe MIHAI NEŞU

De asemenea, fostul fotbalist a mai cerut si ca sotia lui sa nu ii mai poarte numele si sa revina la cel de fata. Desi, initial, stabilisera ca ea sa ramana in continuare cu numele de Nesu, in cele din urma, Maria a fost nevoita sa accepte cererea fostului ei sot. Astfel, de saptamana trecuta, ea a revenit la numele ei de fata, adica Gherman. In cele din urma, Maria si Mihai par sa fi ajuns la un inteles si in privinta impartirii bunurilor, asa ca au renuntat la partaj.