Mihnea Costoiu a închiriat un spaţiu comercial unei firme de pariuri sportive VIDEO

Elevii picaţi la Bacalaureat pot lua lecţii de la şefii din Educaţie despre cum se câştigă banii, susţine. Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învăţamant Superior şi Cercetare, face bani frumoşi din pariuri, susţine România TV. El a închiriat un spaţiu unei firme care se ocupă cu jocurile de noroc.

RomaniaTV.net
22 iul. 2013, 06:44
Mihnea Costoiu a închiriat un spaţiu comercial unei firme de pariuri sportive VIDEO

Ministrul Mihnea Costoiu câştigă la pariuri chiar dacă nu joacă niciodată. Anul trecut, demnitarul a încasat peste 64.000 lei de la o firmă de pariuri sportive. Banii reprezintă chiria pentru un spaţiu comercial, potrivit declaraţiei sale de avere.

În plus, ministrul delegat a încasat încă 3.600 lei din închirierea unui apartament către o altă firmă. Totuşi, Mihnea Costoiu a obţinut anul trecut cele mai mari venituri din activităţi didactice şi de management, respectiv 257 de mii de lei.

Potrivit declaraţiei de avere, ministrul delegat are în proprietate un teren intravilan, două apartamente, în Târgu Jiu şi în Bucureşti. El nu deţine niciun autoturism şi nici bijuterii.

Costoiu a fost numit la sfârşitul anului trecut în funcţia de ministru, iar la începutul anului şi-a depus declaraţia de avere.