Mii de japonezi au aşteptat o noapte întreagă deschiderea Disneyland din Tokyo

Publicat: Luni, 15 Aprilie 2013 17:23 // Actualizat: Luni, 15 Aprilie 2013 17:23 // Sursa: RTV.net

Mai multe mii de japonezi, în majoritate adulţi, au petrecut noaptea de duminică spre luni la cozi imense, în faţa porţii Disneyland din Tokyo, care luni împlineşte 30 de ani de la înfiinţare, administraţia parcului (Oriental Land Company Group) aşteptându-se cu această ocazie la circa 80.000 de vizitatori, potrivit Agerpres.

Mulţi dintre fanii Disneyland din Tokyo au aceeaşi vârstă cu parcul de distracţie, iar unii dintre ei sunt chiar şi mai în vârstă, dar acesta nu este un obstacol ca toată lumea să se simtă în largul său aici. Pentru japonezi, Disneyland-ul nu este doar parc de distracţii pentru copii, ci un loc pentru întâlniri romantice, un decor frumos pentru logodnă sau un loc de relaxare pentru întreaga familie.

În cele trei decenii de existenţă, Disneyland din Tokyo a fost vizitat de 570 de milioane de persoane. Numai anul trecut, parcul de distracţii din capitala japoneză a fost vizitat de 27 milioane de oameni din lumea întreagă.

Disneyland din Tokyo este primul 'frate' din străinătate al parcului de distracţii din California. La ora actuală, în lume există cinci astfel de parcuri, dintre care două în Asia - la Tokyo şi Hong Kong, unul la Paris şi două în SUA.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 apr 18:21
Votează email 0 email
...Disneyland din Tokyo, care luni împlineşte 30 de ani de la înfiinţare, administraţia parcului (Oriental Land Citește mai departe...

View original article - 

...
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 8 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H