Mii de oameni stau la coadă la vaccin. Cozile se întind pe kilometri

Mii de oameni stau la coadă la vaccin, care se întind pe mai mulţi kilometri. Se intâmplă în statul american Florida unde au fost deschise centre de vaccinare în uriaşul campus al colegiului Miami-Dade, pentru ca tot mai multe persoane să poată primi imunizările.

07 apr. 2021, 14:50
Mii de oameni stau la coadă la vaccin. Cozile se întind pe kilometri
Mii de oameni stau la coadă la vaccin

Mii de oameni stau la coadă la vaccin. Imaginile au fost postate pe Twitter de ABC News şi îi arată pe oameni care aşteaptă să se imunizeze.

Citeşte şi: Vaccinare COVID. Cozi uriaşe la „Marius Nasta”. Oamenii aşteaptă în ploaie să se vaccineze

Mii de oameni stau la coadă la vaccin

Cozi kilometrice au fost şi la centrul de vaccinare de la Romexpo. Mii de oameni au așteptat câteva ore pentru a se vaccina după ce dozele de vaccin au întârziat. Probleme sunt și în țară, iar mulți români nu și-au putut face rapelul.

Dozele de vaccin aduse la Romexpo s-au epuizat și a fost necesară livrarea unei alte tranșe. Din această cauză s-a format o coadă de sute de persoane, toți fiind programați pentru vaccinare.

Sute de persoane care erau programate la ora 11:00 și-au așteptat rândul timp de patru ore. Medicul coordonator al centrului spune susține că este vorba despre sute de programări și că toți vor face vaccinul până la finalul zilei. La Romexpo sunt administrate vaccinuri Pfizer BioNTech.

Coordonatoarea centrului de vaccinare de la Romexpo susține că dozele de vaccin au sosit, iar până la ora 20 toate persoanele vor fi vaccinate. Mai mult, aceasta a declarat că de fapt a fost vorba doar de o întârziere de o oră jumătate.

Noi am primit toate dozele pentru pacienții programati în intervalul următor, deci o întarziere de transport. Toți care sunt programați pentru ziua de astăzi, toți o să plece de aici vaccinați. Cei care au renunțat, sigur pot să vină cu programarea de astăzi si vom vaccina mâine, poimâine” , a declarat coordonatoarea centrului de vaccinare de la Romexpo.