Mii de petrecăreți au luat cu asalt barurile din Londra și au creat un adevărat haos. Britanicii și-au făcut de cap în aburi de alcool

Britanicii au invadat localurile din Londra și alte câteva orașe din Regat pentru a sărbători Crăciunul. Oamenii s-au dezlănțuit în plină stradă fără să mai țină cont de amenințarea tulpinii Omicron.

27 dec. 2021, 17:45

Britanicii au luat cu asalt localurile Regat pentru a celebra Ziua Cadourilor, o sărbătoare ce are loc în a doua zi de Crăciun.

În Londra, Leeds sau Necastle, oamenii însetați de distracție și alcool au invadat străzile și s-au bucurat împreună, fără să se mai gândească la amenințarea tulpinii Omicron, care a infectat deja mai multe persoane din Marea Britanie.

Omicron face ravagii în Marea Britanie în Ajunul Crăciunului. Peste 122.000 de noi infectări într-o singură zi

Petrecăreți au fost cuprinși de spiritul festiv, iar femeile s-au îmbrăcat în rochii scurte și decoltate, fără să mai țină cont de temperaturile de afară.

Mulțimile au fost fotografiate în timp ce mergeau în barurile și cluburile din centrul orașului Wigan pentru a petrece toată noaptea, o tradiție anuală pentru orașul Lancashire.

Tradiția de Ziua Cadorurilor, când oamenii se îmbracă în haine colorate și se îndreaptă către barurile din zona King Street, nu a putut continua anul trecut din cauza restricțiilor impuse pentru a limita răspândirea Coronavirusului.

Petrecăreții s-au îndreptat spre baruri și cluburi, în timp ce azi au loc discuții în Guvern care ar putea afecta sărbătorile de Revelion, dacă sunt impuse restricții suplimentare pentru a controla răspândirea variantei Omicron.

Restricțiile din Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord impun ca localurile să se închidă, într-un efort de a contracara răspândirea rapidă a numărului de cazuri în creștere de Covid.

Premierul va purta discuții cu consilieri pentru a discuta dacă sunt necesare restricții legale pentru a face față amenințării Omicron.

Premierul britanic îi îndeamnă pe englezi să fie atenți și să limiteze contactele – mai degrabă decât să impună noi restricții obligatorii din punct de vedere legal.

Acest lucru s-ar putea schimba dacă datele privind spitalizările sugerează că NHS ar putea fi copleșit de un val de infecții cu coronavirus.

Marea Britanie, tot mai izolată din cauza Omicron. Germania impune carantină pentru călătorii care vin din insulă

Posibilele restricții luate în considerare de prim-ministru în ultimele zile includ închiderea puburilor și restaurantelor în interior sau restricționarea numărului de persoane care se întâlnesc în interior și limitarea capacității de persoane în locuri publice, relatează DailyMail.com.