Mii de români au văzut finala Europa League în Piaţa Constituţiei

Aproximativ 6.000 de români au urmărit, miercuri seară, finala Europa League pe ecranele gigant instalate în Piaţa Constituţiei din Capitală.

RomaniaTV.net
09 mai 2012, 21:47
Mii de români au văzut finala Europa League în Piaţa Constituţiei

Berea a curs în valuri, micii s-au rotit cu miile pe grătare, iar seminţele au pocnit între dinţii celor aproximativ 6.000 de iubitori mai mari sau mai mici ai fotbalului veniţi să vadă finala Europa League pe ecranele instalate în Piaţa Constituţiei, din Capitală.

Judecând după reacţiile stârnite de golurile marcate de Atletico Madrid şi de ratările celor din Bilbao, se poate spune că mare parte dintre cei prezenţi în Piaţa Constituţiei ar fi dorit ca trofeul să fie câştigat de echipa din Ţara Bascilor.

Zona s-a golit complet la numai câteva minute după încheierea festivităţii de premiere, iar angajaţii de la salubritate au început deja să degajeze zona de numeroasele gunoaie rămase în urma microbiştilor.

Deşi se anunţase că vor veni la Bucureşti circa 2.000 de susţinători ai echipei Atheltic Bilbao fără bilet, în Piaţa Constituţiei, unde Primăria Capitalei a organizat un „fan zone” pentru basci, nu au fost prezenţi spanioli pe durata meciului.