Mike Diamondz rupe tăcerea despre Anna Lesko. Au avut cei doi o idilă? „Am fantezii cu ea, e foarte senzuală”

Mike Diamondz rupe tăcerea despre Anna Lesko, după ce s-a scris că ar fi avut o idilă. La acel moment, cântăreaţa nu anunţase despărţirea de iubitul şi tatăl copilului ei, ba chiar se specula faptul că acele momente ar fi produs separarea vedetei.

13 nov. 2022, 18:10
Mike Diamondz rupe tăcerea despre Anna Lesko. Au avut cei doi o idilă? „Am fantezii cu ea, e foarte senzuală”
Mike Diamondz rupe tăcerea despre Anna Lesko

Mike Diamondz rupe tăcerea despre Anna Lesko. Invitat în cadrul emisiunii “Bărbați vs Femei”, prezentată de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, artistul a dezvăluit totul despre viața lui, dar și despre pasiunea pe care o are pentru Anna Lesko.

Mike Diamondz rupe tăcerea despre Anna Lesko

Potrivit spuselor lui Mike, între el şi cântăreaţă nu a existat nicio legătură amoroasă, însă recunoaşte că Anna Lesko este foarte senzuală, ceea ce îi stârneşte fantezii în plan muzical.

Nu a fost nicio chestie amoroasă între mine și Anna Lesko. Idilele astea sunt în capul nostru, cel puțin în capul meu.

Eu nici nu știam că e căsătorită. E căsătorită? Atunci, la acel moment, era căsătorită? Era o relație. Dacă era căsătorită, era altă poveste. Era într-o relație, ne-am întâlnit în club.

Muzical vorbind, am fantezii cu Anna Lesko, îmi doresc să îi produc o piesă. Ca artist e foarte senzuală. Senzualitatea asta se extinde, nu doar în muzică. Și când ne vedem. Eu intru în joc. E profesionistă, e o femeie dulce”, a declarat Mike Diamondz.

Citeşte şi: Ce nu ar accepta niciodată Anna Lesko la un bărbat: „Ăsta e un aspect foarte important”

Ce dieţă ţine Anna Lesko. Are 43 de ani şi arată impecabil

Artista are un stil de viaţă sănătos, face sport, iar alimentaţia este una cât se poate de curată. Chiar dacă îşi mai răsfaţă poftele, are mare grijă la cantităţi şi nu exagerează. În concluzie, moderaţia este secretul ei.

Deşi recunoaşte că nu este adepta curelor de slăbire, are totuşi o dietă pe care o ţine o dată sau de ori pe an, asta pentru că este foarte drastică. Mai exact, este o cură de detoxifiere a ficatului, preparată din lămâie şi miere, un fel de limonadă. Se ţine între 7 şi 14 zile.

Într-adevăr, am 43 de ani, dar cred că este vorba și despre ADN, însă pe lângă asta vin și multe alte accesorii: dorința și motivația permanentă de a arăta bine, de a fi sănătos atât fizic, cât și psihic.

Diete nu țin, am una singură de detoxifiere a ficatului (cea cu miere și lămâie, e ca un fel de limonadă, practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic; este o cură drastică, între 7 și 14 zile. Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an).

Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă. Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu, l-am întrerupt aproximativ acum trei ani și m-am reapucat acum trei luni, sunt o fire activă, am arderile bune.

 Nu știu ce să vă spun, nu fac minuni, sunt normală. Într-adevăr, îmi place să țin cont de faptul că trebuie să arăt bine. Îmi îngrijesc pielea. Nu exagerez cu salonul de frumusețe sau de cosmetică, nu am răbdare. O dată pe săptămână apelez la doctorul meu dermatolog pentru hidratarea tenului.

Nu cred în diete, pentru că îți forțezi și minți organismul. Cred într-un stil de viață sănătos, în sport și în a te disciplina culinar. Dacă cineva are probleme cu greutatea, trebuie să apeleze la un medic specialist. Mănânc bine, nu mă abțin de la nimic, dar arderile mele sunt foarte bune. Am o rigoare, o disciplină: sală, nu beau sucuri, nu combin carbohidrați cu proteine„, a declarat Anna Lesko, pentru Viva.ro.