Ce nu ar accepta niciodată Anna Lesko la un bărbat: „Ăsta e un aspect foarte important”

Ce nu ar accepta niciodată Anna Lesko la un bărbat. Este considerată una dintre cele mai frumoase şi senzuale cântăreţe din România, însă, cu toate acestea, nu prea are noroc în dragoste. Are un băiat, Adam, pe care îl iubeşte foarte mult şi se ocupă exclusiv de educaţia lui.

17 feb. 2022, 08:32
Ce nu ar accepta niciodată Anna Lesko la un bărbat: „Ăsta e un aspect foarte important”
Ce nu ar accepta niciodată Anna Lesko la un bărbat

Ce nu ar accepta niciodată Anna Lesko la un bărbat. Una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc a mărturisit cu naturalețe că este o femeie exemplu, independentă, sexy și asumată. Mai mult de atât, artista a mai afirmat că nu se ferește deloc să fie “femeie de casă” atât timp cât se îngrijește îndeajuns!

Citeşte şi: Anna Lesko, momente traumatizante la despărţirea de Irinel Columbeanu. A fost umilită: „Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”

Ce nu ar accepta niciodată Anna Lesko la un bărbat

Vedeta a mai spus că nu are o femeie care să se ocupe de curățenia în casă: “Nu aş putea suporta aşa ceva! Doar eu ştiu cum se face cu adevărat curățenie. Decât să stau să explic exact ce vreau, mai bine fac singură, înțelegi? (…) Copilul meu e la fel. E foarte ordonat. Am convingerea că Adam va fi un bărbat care va şti ce e de făcut în casă”.

Am fost trei la părinți și se obișnuia ca femeia să preia toate greutățile bărbaților. Mie mi-e greu acum să zic ce înseamnă pentru mine bărbatul perfect.

Și asta pentru că știu să fac o grămadă de lucruri în locul lui. Am foarte multe responsabilități. Deci clar mă obosește să îi spun ce are de făcut! Dar cel mai important e să nu mă mintă! Ăsta e un aspect foarte important!

Eu pot suporta multe lucruri și pot înțelege foarte multe. Orice putem bricola pe adevăr, oricât de crunt ar putea fi el, repet, nimic nu poate fi mai dureros decât minciuna sfruntată”, a mai declarat Anna Lesko la Vorbeşte lumea.