Mike Tyson, incoerent în unul dintre cele mai bizare interviuri. Cum explică pugilistul starea în care se afla VIDEO

Mike Tyson (54 de ani) se pregăteşte intens pentru revenirea în ring, programată pe 28 noiembrie, într-un meci împotriva lui Roy Jones Junior (51 de ani).

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 06:54
Mike Tyson, incoerent în unul dintre cele mai bizare interviuri. Cum explică pugilistul starea în care se afla VIDEO

Fostul campion mondial a oferit un interviu prin videocall, emisiunii Good Morning Britain, realizată de Piers Morgan şi Susanna Reid, dar starea sa i-a îngrijorat pe fani.

Au fost momente bizare, în care fostul campion mondial a părut incoerent. Ulterior, Tyson a oferit o explicaţie, pe reţelele sociale.

„Salut, Pers Morgan, GMB, Susanna Reid şi Marea Britanie. Am încercat să stau treaz până târziu pentru interviu, dar am adormit şi, ca un leu, sunt greu de trezit odată ce am adormit. Mă antrenez din greu şi mă culc devreme. Nu am avut monitor, deci nu v-am putut vedea şi am uitat să mă uit la cameră.”, a scris Mike Tyson pe Twitter.

Supranumit „cel mai rău om al planetei”, Tyson va lupta împotriva lui Roy Jones Junior într-un meci de 8 runde, în California, sub egida California State Athletic Comission.

Roy Jones Junior, în vârstă de 51 de ani, a fost campion mondial la categoriile mijlocie, supermijlocie, semigrea și grea. Ultima dată, americanul a luptat în februarie 2018, când l-a învins pe Scott Sigmon, însă a continuat să se antreneze constant. Roy Jones Junior are în palmares 66 de victorii, dintre care 47 prin KO și 9 înfrângeri.

Mike Tyson a urcat ultima dată în ring în 2005, când a pierdut în fața lui Kevin McBride. Tyson deține recordul pentru cel mai tânăr campion mondial din istoria categoriei regină, în 1986, când avea 20 de ani.

„Iron” Mike are în palmares 50 de victorii, dintre care 44 obținute înainte de limită și 6 înfrângeri.

Citeşte şi: Moment ŞOCANT la conferinţa de presă a României U21. Mihai Stoichiţă l-a înjurat pe Adi Mutu VIDEO