Mila Kunis a confirmat ÎN DIRECT marea veste la insistenţele unui prezentator de televiziune

Cunoscuta actriţă Mila Kunis a confirmat, la insistenţele unui prezentator de televiziune american, că s-a căsătorit cu Ashton Kutcher.

23 mart. 2015, 16:43
Mila Kunis a confirmat ÎN DIRECT marea veste la insistenţele unui prezentator de televiziune

Actriţa Mila Kunis a confirmat în emisiunea „Late Late Show”, prezentată de James Corden, că este căsătorită cu Ashton Kutcher, chiar dacă a încercat iniţial să evite întrebarea, potrivit Hello Magazine.

Ashton Kutcher şi dumneavoastră sunteţi soţ şi soţie?„, a întrebat prezentatorul emisiunii. „Poate”, i-a răspuns actriţa americană. „Ori sunteţi căsătoriţi ori nu sunteţi!?”, a insistat James Corden. „Poate”, a răspuns, din nou, Mila Kunis.

Citeşte şi Iubita lui Ashton Kutcher, ucisă cu 47 de lovituri de cuţit. Actorul, chemat să dea declaraţii

Văzând că nu primeşte răspunsul aşteptat, prezentatorul i-a cerut actriţei să arate spre public degetul inelar de la mâna stângă, pe care se afla într-adevăr o verighetă. „Vedeţi? Sunt într-adevăr căsătoriţi”, a declarat ulterior acesta satisfăcut.

Cei doi actori au alimentat zvonurile despre căsătoria lor la sfârşitul anului trecut, după ce Ashton Kutcher a publicat cu ocazia sărbătorilor de iarnă mai multe mesaje de felicitare pe care le-a semnat cu apelativul „Familia Kutcher”.

De asemenea, în emisiune actriţa a confirmat faptul că a devenit în mod oficial „doamna Kutcher” şi a profitat de această ocazie pentru a anunţat că se gândeşte deja la al doilea copil alături de soţul ei.

Citeşte şi Primele FOTOGRAFII cu fetiţa actorilor Mila Kunis şi Ashton Kutcher