Milagros, din „Înger sălbatic”, revine într-o nouă telenovelă

Natalia Oreiro a devenit cunoscută publicului din România odată cu telenovela "Înger sălbatic", în care interpreta rolul băieţoasei Milagros. Acum, actriţa are 35 de ani şi revine într-un nou serial argentinian.

RomaniaTV.net
13 feb. 2013, 13:37

La 15 ani după ce a cucerit lumea în pielea arţăgoasei şi nebunaticei Milagros din „Înger sălbatic”, Natalia Oreiro revine pe micile ecrane.

Actriţa joacă în „Solamente vos” rolul unei coafeze care dă peste cap viaţa unui dirijor, interpretat de Adrian Suar, unei tată a cinci copii părăsit de soţie.

Natalia Oreiro, care va împlini 36 de ani pe 19 mai, este mama unui băieţel de un an, rezultat din căsnicia ei cu muzicianul Ricardo Mollo, în vârstă de 55 de ani.

Natalia Oreiro a jucat în mai multe multe seriale şi telenovele, cele mai de succes fiind „Muñeca brava”, „El deseo” şi „Sos mi vida”. În 1998 şi 1999, ea a fost nominalizată la premiile Martin Fierro, echivalentul premiilor Emmy în Argentina, la secţiunea „cea mai bună actriţă într-un rol principal”.

În paralel cu cariera de actriţă, Natalia Oreiro a avut succes şi pe plan muzical, ea lansând mai multe albume: Natalia Oreiro (1998), Tu Veneno (2000) şi Turmalina (2002).

În ultimii ani, actriţa s-a concentrat mai mult pe roluri în filme artistice, cel mai recent lungmetraj în care a jucat, „Infancia clandestina”, fiind inclus pe lista pentru Cel mai bun film străin la Premiile Oscar 2013, dar neintrând printre cele nominalizate în final la această categorie.