Miliardarii cu maşini mai ieftine ca beizadelele autohtone GALERIE FOTO

Pe stăzile din Bucureşti, beizadelele conduc maşini mult mai scumpe decât a unora dintre cei mai bogaţi şi faimoşi oameni ai lumi. Cel mai puţin pretenţios când vine vorba de maşina din garajul casei este fondatorul IKEA.

RomaniaTV.net
27 apr. 2012, 09:35

Potrivit Business Insider, Warren Buffett, unul din cei mai bogaţi oameni din lume, nu se grăbeşte să-şi cheltuiască averea, scrie finantistii.ro. Investitorul american conduce un Cadillac DTS, care costă 45.000 de dolari.

Laurene Powell Jobs, văduva fondatorului Apple, Steve Jobs, conduce un Audi A5 argintiu, care costă mai puţin de 40.000 de dolari. Co-fondatorul Google, Eric Schmidt, are tot o maşină modestă, Toyota Prius de 11.000 de doalri. Cel mai modest, când vine vorba de maşina din garajul casei, este Ingvard Kamprad, fondatorul companiei IKEA. Acesta conduce un autoturism Volvo 240 fabricaţie 1993, estimat la 1.500 de dolari.

Sunt şi oameni cu bani, care vor să îşi demonsterze potenţa financiară şi prin maşini scumpe. Miliardarul Larry Ellison, fondatorul Oracle, se laudă cu un McLaren F1 în valoare de 4,1 milioane de dolari.