Miliardarii lumii au petrecut Halloween-ul la Castelul Bran. Cât au plătit pentru eveniment

Cei mai bogaţi oameni ai planetei au petrecut Halloween-ul la Castelul Bran alături de mai multe vedete de la Hollywood.

31 oct. 2022, 09:58
Miliardarii lumii au petrecut Halloween-ul la Castelul Bran. Cât au plătit pentru eveniment

Bogaţii lumii au închiriat Castelul Bran pentru una dintre cele mai fastuoase petreceri date vreodată pe teritoriul României. Peste 140 de persoane, între care miliardari, artiști de renume mondial și actrițe de Hollywood au petrecut Halloween-ul la Castelul Bran.

Petrecăreții au avut parte de o atmosferă desprinsă din filme cu sunete, efecte speciale, dar și ritualuri satanice. De toate aceste detalii s-au ocupat sute de oameni pentru ca „Experința Dracula” să fie unică.

Printre petrecăreţi s-au aflat şi omul de afaceri Peter Thiel și soțul lui Matt Danzeisen, cei doi fiind căsătoriți din 2017.

Peter Andreas Thiel este un antreprenor miliardar, cu cetățenie germană, americană și neo-zeelandeză, cofondator al PayPal, Palantir Technologies și Founders Fund, el fiind și primul investitor extern în Facebook. În mai 2022, Thiel avea o avere netă estimată la 7,19 miliarde de dolari și se afla pe locul 297 în Bloomberg Billionaires Index.

Citeşte şi: Elon Musk a fost cucerit de preparatele românești. Ce i-a plăcut cel mai mult miliardarului

Numai pentru închirierea castelului Bran pentru o noapte de petrecere s-a plătit suma de 75.000 de euro, scrie Mediaflux.ro. De asemenea, toate pregătirile au fost organizate doar cu personal adus din SUA special pentru eveniment.

Citeşte şi: Elon Musk și Angelina Jolie, împreună la Castelul Bran. Miliardarii mapamondului se distrează în România, în acest weekend. Cu ce delicatese se răsfăță

Castelul Bran este unul dintre cele mai vechi castele din România şi una dintre cele mai scumpe proprietăți private din lume.

Turiștii pot vizita în prezent 23 de camere, număr dublu fată de perioada când Branul făcea parte din patrimoniul național. Majoritatea pieselor de mobilier expuse au fost cumpărate din consignaţii din Italia şi datează din aceeaşi perioadă cu piesele originale.