Miliardarul chinez Changpeng Zhao, „Regele Crypto”, bate palma cu Elon Musk. Binance vrea să investească în Twitter

Cei mai mari antreprenori din industria tech pun la cale o nouă colaborare. Chinezul Changpeng Zhao, CEO-ul celei mai mari platforme de crypto, bate palma cu celebrul Elon Musk, care cel mai probabil va cumpăra Twitter. 

13 oct. 2022, 17:57
Miliardarul chinez Changpeng Zhao, „Regele Crypto”, bate palma cu Elon Musk. Binance vrea să investească în Twitter

În ciuda clinciurilor dintre Elon Musk și șefii de la Twitter, se pare că în cele din urmă, sud-africanul și afaceriștii americani vor ajunge la un consens. Astfel, fondatorul Tesla ar urma să plătească 44 de miliarde de dolari pentru a cumpăra una dintre cele mai populare platforme online de comunicare din lume.

La începutul anului curent, un judecător din Delaware a decis că Elon Musk și Twitter au până pe 28 octombrie pentru a încheia afacerea.

Elon Musk ar urma să beneficieze și de susținerea lui Changpeng Zhao, CEO-ul colosului din crypto Binance. 500 de milioane de dolari vrea să investească Zhao, în Twitter, potrivit presei internaționale.

„Ne-am uitat la o mulțime de creditori în ultimele luni, deoarece acolo sunt toate problemele”, a declarat Changpeng Zhao, care a susținut că este interesat de „produsele reale pe care oamenii le utilizează”.

 

Binance, cea mai mare platformă de tranzacționare crypto, prosperă

 

Deși piața crypto sângerează puternic, pe fondul conglomeratului de crize mondiale, Zhao a asigurat că platforma a rămas profitabilă.

„NFT-urile sunt mult mai mult decât vânzarea de imagini cu maimuțe”, a avertizat Zhao. Acesta a precizat că tehnologia din spate va putea fi folosită pentru diverse scopuri, inclusiv pentru eliberarea de diplome universitare și bilete.

În plus, antreprenorul chinez a mai susținut că până la finalul anului vor apărea noi oportunități de business pentru Binance, pentru fuziuni și achiziții pe piața actuală.

Pentru că pe timp de criză săracii devin și mai săraci iar bogații și mai bogați, chinezul de la Binance are în plan să investească 200 de milioane de dolari și în celebra companie din industria media, Forbes.