Milioane de americani sunt disperaţi. Serviciile Amazon au picat, în mijlocul cumpărăturilor de Crăciun

Mai multe servicii ale Amazon.com, între care platforma de comerţ electronic Amazon, serviciul de streaming Prime Video şi aplicaţiile care utilizează Amazon Web Services (AWS) nu sunt disponibile, marţi, pentru zeci de mii de utilizatori din Statele Unite.

07 dec. 2021, 22:04
Milioane de americani sunt disperaţi. Serviciile Amazon au picat, în mijlocul cumpărăturilor de Crăciun

Potrivit companiei Amazon, defecţiunea are legătură cu probleme la interfaţa de programare a aplicaţiei (API), care este un set de protocoale pentru construirea şi integrarea software a aplicaţiei.

Avem probleme la API şi la consolă în regiunea US-EAST-1”, a anunţat compania, citată de publicaţia The Hill, adăugând că a identificat cauza şi că lucrează la remedierea problemei.

Downdetector a identificat 24.000 de incidente legate de Amazon raportate de persoane.

Citeşte şi Amazon oferă bonusuri săptămânale pentru a ajunge la timp la muncă. De asemenea, bonusuri de 1.000 de lire pentru fiecare muncitor care se angajează în depozite

Problema ar putea afecta un număr mai mare de utilizatori. Compania a adăugat că nu toate regiunile lumii s-au confruntat cu probleme. Există rapoarte că cea mai mare perturbare pentru clienți este observată pe Coasta de Est a SUA.

Pe site-ul de cumpărături Amazon, mulți utilizatori au raportat doar o încărcare lentă a paginilor, mai degrabă decât o incapacitate de a utiliza serviciul.

Şi alte servicii au probleme, cum ar fi camerele de securitate Ring, aplicaţia de banking pe dispozitive mobile Chime şi producătorul de aspiratoare iRobot.

Citeşte şi Amazon distruge lunar 130.000 de laptopuri, televizoare şi smatphone-uri nou-nouţe. Imagini incredibile din depozitele companiei VIDEO

Este a treia întrerupere a serviciilor Amazon în acest an. În iunie, utilizatorii au experimentat o scurtă întrerupere a platformelor, inclusiv Alexa și Prime Video.


loading...
Partenerii noștri