Milionar cu repetiție. A câştigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil, după ce mai câştigase un milion în 2021

Un bărbat din Carolina de Nord a câştigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil care l-a costat 20 de dolari, la mai puţin de doi ani după ce mai câştigase un milion de dolari tot răzuind un loz.

01 apr. 2023, 23:11
Milionar cu repetiție. A câştigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil, după ce mai câştigase un milion în 2021

Pharris Frank ieşise în oraş cu treabă în momentul în care s-a gândit să cumpere un loz. Și a avut noroc. A câştigat două milioane de dolari.

“Interesant este că prima dată când am câştigat eram la două mile de casă. De data asta eram la patru ore şi jumătate de casă”, a spus americanul, potrivit news.ro.

Potrivit loteriei, şansele de câştigare a două milioane de dolari la lozul cumpărat de Frank erau de unul la 1,5 milioane.

Citește și: Cea mai norocoasă femeie din Ucraina! A dat 5 euro pe un loz și a câștigat 500.000 de euro

Frank se aştepta însă să câştige: “Este o nebunie. Cu o zi înainte să câştig, prietenul meu mă întreba cum a fost când am câştigat un milion. Şi i-am spus că o să dublez suma”.

Citește și: Un bărbat i-a ascuns doi ani soției că a câștigat 1,5 milioane de dolari la loterie! Cum l-a pedepsit femeia după ce a aflat că a fost mințită

Bărbatul a ales să ridice acum suma de 855.006 rămasă după taxe şi nu să ia câte 100.000 de dolari pe an în următorii 20 de ani.

După câştigul din iulie 2021, Frank a cheltuit banii pe “o nuntă de vis”. De această dată, el îşi propune să plece în vacanţă împreună cu soţia sa.