Un bărbat i-a ascuns doi ani soției că a câștigat 1,5 milioane de dolari la loterie! Cum l-a pedepsit femeia după ce a aflat că a fost mințită

Un bărbat din China a câștigat la loterie 1,5 de dolari. În momentul în care a aflat s-a ales cu marele premiu, a decis să nu îi spună soției sale de bani. Femeia a aflat abia după doi ani, însă nu l-a iertat pentru că a fost mințită.

14 feb. 2023, 19:07
Un bărbat i-a ascuns doi ani soției că a câștigat 1,5 milioane de dolari la loterie! Cum l-a pedepsit femeia după ce a aflat că a fost mințită

Un bărbat din China câștigat la loterie 10 milioane de yuani, adică 1,5 milioane de dolari.

În anul 2021, Zhou a aflat că este mare câștigător al unei sume fabuloase de bani, însă a ales să nu își anunțe soția și s-a purtat ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

După ce a plătit taxele la stat, bărbatul a rămas cu 1,23 milioane dolari. În ziua în care a primit banii în cont, Zhou i-a dat surorii sale 2 milioane de yuani. Mai mult decât atât, câteva zile mai târziu el s-a gândit să își ajute fosta soție și i-a trimis bani pentru a-și cumpăra un apartament și a retras 700.000 de yuani (103.000 de dolari).

Citiți și: A câștigat la loterie o sumă uriașă, iar acum își caută soție cu care să împartă banii: ,,Vreau doar să mă îndrăgostesc”

După ce a aflat că a fost mințită, femeia a divorțat de el și l-a dat în judecată

Actuala soție nu a știut nimic de bani timp de doi ani, conform South China Morning Post.

În momentul în care partenera sa de viață a aflat că a fost mințită că soțul i-a ascuns toate aceste lucruri, a decis să îl pedepsească și să îl părăsească. I-a cerut divorțul apoi l-a dat în judecată pentru a revendica o parte din suma câștigată la loterie, deoarece și ea ar fi avut dreptul la bani, pentru că erau căsătoriți la momentul respectiv.

Din cauza faptului că Zhou a făcut tot posibilul pentru a ascunde câștigul de soția lui, femeia a cerut și două treimi din cele 2,7 milioane de yuani, bani care au fost cheltuiți cu sora și fosta soţie.

După ce soția bărbatului a cerut divorțul și o parte din banii de loterie ascunși de soțul ei, un tribunal din Wenzhou (estul Chinei) a hotărât pe 1 februarie ca bărbatul să îi ofere 60% din câștigurile ascunse.

Instanța a constatat că banii pe care Zhou i-a transferat surorii și fostei sale soții de la câștigarea la loterie făceau parte din proprietatea comună a cuplului. Pașii pe care i-a făcut după ce a primit premiul pentru a ascunde banii de la soția sa de atunci au constituit delapidarea proprietății comune a soților.

Povestea cuplului a ajuns virală pe rețele de socializare, unde mulți oameni și-au exprimat părerea față de cum a fost trădată femeia. Mulți l-au criticat pe bărbat pentru comportamentul lui și consideră că Zhou merita să rămână fără niciun ban.

„A vrut să se bucure singur [după ce a primit premiul?

„Premiul de 10 milioane de yuani nu a făcut decât să adâncească ruptura dintre aceste două persoane”

„A fost un alt motiv pentru mine să nu mă căsătoresc”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care au comentat acest caz.

Se pare că acesta nu este singurul caz din China.  În octombrie anul trecut, un bărbat din regiunea Guangxi Zhuang din sudul Chinei, care a câștigat 220 de milioane de yuani (32 de milioane de dolari) la loterie, a declarat presei că nu a intenționat să-și informeze soția și copilul, astfel încât să nu devină leneși.

Pentru a nu fi recunoscut, bărbatul s-a dus să-și ridice premiul costumat în pui.

Citiți și: Cel mai mare premiu la loterie din toate timpurile, de peste 2 miliarde de dolari, câştigat în SUA