Milionarul Cristian Burci, nuntă de lux în Abu Dhabi. Afaceristul s-a însurat cu fosta iubită a lui Radu Mazăre. VIDEO

Milionarul român Cristian Burci şi Elena Voinea, fosta iubită a lui Radu Mazăre, au devenit soţ şi soţie. Nunta a fost una fastuoasă, aşa cum îi stă bine oricărui miliardar. Petrecerea a avut loc la un hotel de lux din Abu Dhabi, iar printre invitaţi s-au numărat oameni de afaceri controversaţi şi politicieni.

13 feb. 2022, 11:35
Milionarul Cristian Burci, nuntă de lux în Abu Dhabi. Afaceristul s-a însurat cu fosta iubită a lui Radu Mazăre. VIDEO

Cristian Burci s-a însurat cu aleasa inimii, Elena Voinea, fostă şefă de cabinet a lui Darius Vâlcov, pe vremea când acesta se afla în fruntea Ministerului de Finanţe, şi fostă şefă de cabinet la MAI, pe vremea ministrului Nicolae Moga, care a intrat în istorie prin prisma faptului că a avut un mandat de doar şase zile. Burci şi Voinea au fost cununaţi de Dumitru Nicolae ”Niro”.

Nicu ”Niro”, presupus membru al Grupului de la Monaco, a fost condamnat, în 2016, la 2 ani și 4 luni de închisoare, pentru trafic de influență, într-unul dintre Dosarele Microsoft. A executat 11 luni de închisoare, fiind eliberat condiționat în septembrie 2017. Grupul de la Monaco reprezintă o asociere informală dintre oameni de afaceri și politicieni care fost în centrul mai multor afaceri controversate din România, în special în domeniul imobiliar.

Printre invitaţi s-au aflat Cristi Borcea şi Avram Gal.

Cristian Burci s-a însurat

Milionarul Cristian Burci s-a însurat cu fosta iubită a lui Radu Mazăre într-un decor fastuos

Invitaţii s-au delectat cu preparate cu specific arăbesc, dar şi cu spectacole cu șoimi și balerine. Într-o sală spațioasă, decorată cu candelabre de cristal, Cristian Burci și fosta iubită a lui Radu Mazăre au dansat îmbrățișați dansul mirilor, momentul fiind urmat de un spectacol de balet, potrivit Antena 3

Nunta a fost fără dar. Atmosfera a fost întreținută de nume mari: Loredana Groza, Adi Minune, Andra.

Hotelul în care a avut loc nunta este o replică în stil tradițional a hotelului Burj Al Arab din Dubai. Are două piscine mari şi un centru spa, iar închirierea unei camere în această perioadă poate costa până la 600 de euro pe zi.

Cristian Burci s-a însurat

Cristian Burci, investiţii în media și industrie

Achiziția societății Romvag Caracal i-a adus punerea sub acuzare, de către DIICOT, într-un dosar în care, la un moment dat, a fost pus sub control judicar. Burci a negat faptul că plecarea sa din România ar avea vreo legătură cu dosarul Romvag, aflat încă pe masa procurorilor, potrivit g4media.ro

Anul trecut, el a fost trimis în judecată într-un alt dosar penal, fiind acuzat de cumpărare de influență în legătură cu vizita din 2017 a lui Liviu Dragnea la inaugurarea mandatului președintelui SUA, Donald Trump. În acest dosar au fost deferiți instanței Dragnea, precum și fiul lui Burci, Carlo Roberto.

Citeste si Război pe averea lui Petrică Mîţu Stoian. Motivul pentru care sora regretatului cântăreţ nu poate moşteni casa din Craiova