Milionarul Gianluca Vacchi va deveni tată pentru prima oară. Iubita lui este însărcinată: „Este femeia pe care mi-am dorit-o mereu”

Gianluca Vacchi și iubita lui, Sharon Fonseca, vor deveni părinți pentru prima oară! Anunțul a fost făcut chiar de excentricul milionar, pe rețelele de socializare, cu ocazia Zilei Mamei.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 06:58
Milionarul Gianluca Vacchi va deveni tată pentru prima oară. Iubita lui este însărcinată: „Este femeia pe care mi-am dorit-o mereu”

Gianluca Vacchi o răsfață pe iubita lui cum știe el mai bine, iar aparițiile la evenimentele mondene sunt, mereu, la brațul domnișoarei cu 27 de ani mai tânără decât el.

Citeşte şi: Milionarul GIANLUCA a uimit pe toată lumea cu dansurile lui. La 20 de ani era mai ceva ca ARNOLD FOTO

Tânăra din Venezuela e tare fericită alături de milionarul italian şi abia aşteaptă să făcă cunoştinţă cu noul membru al familiei.

”Astăzi este Ziua Mamei și, bineînțeles, primul meu gând a mers către mama mea. Dar, trebuie să spun, m-am gândit la o potențială mamă pentru copilul meu. Și această femeie are calitățile lui Sharon. Sunt foare mândru și fericit că eu și Sharon vom și părinți și că Sharon este femeia pe care mi-am dorit-o mereu ca să fie mama copilului meu”, a dezvaluit Gianluca Vacchi pe Instagram.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Happy mother’s day ❤️ We want to share something special.. @sharfonseca #gvlifestyle

O postare distribuită de Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) peMai 10, 2020 la 11:03 PDT

Gianluca Vacchi își trăiește viața la 52 de ani

Într-un interviu pentru Business Insider, Vacchi a declarat că viaţa sa profesională s-a încheiat la 45 de ani, iar, de atunci, italianul a îmbrăţişat un nou stil de viaţă, care i se potriveşte de minune. A început să se ocupe de afacerile familiei sale pe când avea 25 de ani, chiar după ce şi-a terminat studiile în economie. Acesta a preluat companiile care aveau nevoie de restructurări şi le-a pus pe picioare, după care le-a listat la bursă.

“La 45 de ani am realizat că lumea nu mai are să îmi ofere nimic. Nu mai sunt interesat să câştig bani deloc, acum sunt interesat de lucrurile care mă fac curios”, a dezvăluit Gianluca pentru Business Insider.

După ce a renunţat la afaceri, Gianluca şi-a îndreptat atenţia spre social media, unde a devenit un adevărat influencer.

Citeşte şi: Vezi si: Gianluca Vacchi, la Bucureşti. Ce maşini are în garaj excentricul milionar

“Nu sunt îndeajuns de bătrân încât să nu fiu interesat de modul în care tinerii comunică acum, şi evident, de modurile în care aceştia se distrează”, a spus Vacchi. Acesta a încercat să înţeleagă cum funcţionează social media şi aşa şi-a dat seamă că el trebuie să facă parte “neapărat” din această lume!

“Oamenii nu se mai uită în ziar dimineaţa, primul lucru pe care îl fac atunci când se trezesc este să se uite pe Instagram. Toată lumea a devenit interesată de ce se petrece cu vieţile altora. E ciudat, dar asta e”, a spus Gianluca Vacchi.