Milionarul Remus Truică, somat să-şi predea armele

Milionarul Remus Truică trebuie să predea toate armele pe care le deţine legal. Poliţiştii au luat această decizie după ce împotriva lui Truică s-a început urmărirea penală pentru violenţă. Soţia lui, Irina Truică, a depus anul trecut o plângere pentru lovire.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 19:42
Milionarul Remus Truică, somat să-şi predea armele

Procurorii din Buftea i-au pus în vedere miliardarului Remus Truică să predea armele pe care le deține legal, scrie evz.ro.

Irina Truică a cerut poliţiştilor să-i suspende fostului său soţ dreptul de a deţine arme de foc. Crima de la coafor a speriat-o atât de tare încât se teme că va trece şi ea printr-o tragedie asemănătoare.

Remus Truică are un pistol şi trei puşti.

Aflaţi în plin proces de divorţ, soţii Truică sunt protagoniştii unui scandal ce pare să nu mai aibă sfârşit. Remus Truică are deja un dosar penal pentru lovire, după ce soţia sa a depus plângere în acest sens la Poliţia din Snagov.

„Nu pot să nu mă gândesc că şi soţul meu are permis de port armă, are o grămadă de arme acasă. M-a ameninţat de foarte multe ori de când am cerut divorţul că mă omoară, că mă distruge”, a spus Irina Truică.