Militar găsit împuşcat în cap. Descoperire şocantă la o unitate militară din Focşani

Un militar în vârstă de 22 de ani a fost găsit împuşcat în cap, chiar în incinta unităţii militare. Tragedia s-a petrecut în noaptea de sâmbătăt spre duminică, la Focşani.

02 oct. 2022, 08:44
Militar găsit împuşcat în cap. Descoperire şocantă la o unitate militară din Focşani

Militar găsit împuşcat în cap. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, de la unitatea militară din Focşani. Ancheta a fost preluată de procurorii militari.

Militar găsit împuşcat în cap în unitatea militară

Citeşte şi Militar american, mort la Baza NATO de la Kogălniceanu. Decesul este considerat suspect, trupul soldatului va fi trimis în Germania

Potrivit primelor informaţii, tânărul maistru militar era din Botoşani, însă locuia de câţiva ani în Focşani. Trupul acestuia a fost găsit de colegii săi, chiar în biroul în care lucra. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia. Se ia în calcul atât varianta sinuciderii, cât şi cea a unei crime.

„Pe 01.10.2022, în jurul orei 20:00 a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui militar din cadrul UM 01471 Focșani.  A fost informat Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași, iar la nivelul unității a fost numită o comisie condusă de șeful de stat major pentru cercetarea administrativă a împrejurărilor producerii evenimentului­”, au transmis reprezentanţii Brigăzii 8 ROT Focșani într-un comunicat de presă.

Citeşte şi Soţia lui Sergiu Bosoi, unul dintre cei 7 militari morţi în tragedia aviatică de la Constanţa, mesaj emoţionant: „Vei trăi veșnic în mine prin copiii noștri!”