Militar român de 43 de ani, găsit mort la Baza Mihail Kogălniceanu

Un militar de 43 de ani a murit la Baza Mihail Kogălniceanu. Era căpitan la unitatea din Turnu Măgurele, genist și se afla în prima lui zi la baza militară din județul Constanța.

14 feb. 2023, 23:49
Militar român de 43 de ani, găsit mort la Baza Mihail Kogălniceanu

Militarul era din București și a fost găsit mort la Baza Mihail Kogălniceanu. Un echipaj SMURD și un echipaj SAJ s-au dus la fața locului, dar nu au mai putut face nimic să-i salveze viața.

Medicii i-au declarat decesul în jurul orei 17.48. Militarul ar fi făcut stop cardio-respirator. Surse din anchetă spun că militarul s-ar fi înecat cu un măr și ar fi murit sofocat.

Citește și Alertă la graniţă! Maia Sandu: „Militari camuflaţi în civili încearcă lovituri de stat în Republica Moldova”

Parchetul Militar a preluat ancheta, iar cercetările continuă pentru a se afla cu exactitate cum s-a petrecut traficul accident.

Nu se știe momentan care e cauza decesului, însă urmează să-i fie făcută autopsia. Potrivit unor surse, militarul s-a simțit foarte rău din cauza unei afecțiuni medicale de care suferea și s-a prezentat la cabinetul medical pe timpul zilei. Apoi s-a restras în cameră și s-ar fi înecat cu un aliment. Urmează să se afle cauzele morții după efectuarea autopsiei. Cauza preliminară a decesului rămâne stop cardiorespirator.

Citește și Ramazan Kadîrov amenință denazificarea și demilitarizarea Poloniei: ”După Ucraina, Polonia este pe hartă”

Militar găsit mort în Hotelul Pullman din București. Avea o foarfecă înfiptă în gât

Un militar francez a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel a Hotelului Pullman din București.

Militarul a fost găsit mort de cameristă. Potrivit acesteia, avea o foarfecă înfiptă în gât. Bărbatul se afla în pat și nu s-au găsit urme care să arate că ușa camerei a fost forțată. Nu au fost găsite urme de luptă în camera de hotel, lucrurile nu erau răvășite.

Militarul avea 41 de ani și se cazase la hotelul din București pe 3 noiembrie, alături de alți militari francezi. Avea camera rezervată până pe 3 ianuarie.