Militarul francez găsit mort într-o cameră de hotel din București se afla într-o misiune secretă în România. Noi detalii!

Apar informații noi în cazul militarului francez care a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel a Hotelului Pullman din București. Bărbatul avea 41 de ani și era militar în cadrul Forțelor Armate Franceze și s-ar fi aflat într-o misiune secretă pe teritoriul țării noastre.

08 nov. 2022, 19:17
Militarul francez găsit mort într-o cameră de hotel din București se afla într-o misiune secretă în România. Noi detalii!

Un militar din cadrul Forțelor Armate Franceze a fost găsit mort duminică, în camera unui hotel din nordul Bucureștiului.

O cameristă a fost cea care l-a găsit pe cetățeanul francez fără suflate. Bărbatul avea o foarfecă înfiptă în gât, obiectul făcând parte din trusa din dotare, de militar.

Chiar și acum, după două zile, moartea sa este învăluită în mister și apar mai multe ipoteze care ar fi dus la tragicul eveniment.

Citiți și: Militar găsit mort în Hotelul Pullman din București. Avea o foarfecă înfiptă în gât

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a preluat ancheta în cazul militarului francez.

Acum, achetatorii încercă să stabilească motivele care l-ar fi împins să își ia viața, mai ales că subofițerul de 41 de ani nu a lăsat un bilet de adio și iau în calcul varianta sinuciderii, mai ales că ușa de acces a camerei în care a fost cazat nu era forțată și nici încăperea nu era răvășită

De asemenea, pe trupul său nu au fost găsite semne de violență sau indicii care ar fi putut duce cu gândul la o luptă între victimă și un posibil atacator.

Surse apropiate de anchetă citate de Realitatea PLUS susțin că militarul era artilerist, însă misiunea echipei lui în România este strict clasificată, conform realitatea.net

Bărbatul era căsătorit și avea doi copii.  El era cazat la hotel din data de 3 noiembrie, iar camera era rezervată până în data de 3 decembrie.

Expertiza toxicologică în cazul militarului francez decedat ar bate pasul pe loc, pentru că INML ar duce lipsă de reactivi și substanțe specifice, potrivit stiripesurse.ro

Surse judiciare susuțin că ancheta ar bate pasul  pe loc.

Concret, anchetatorii militari de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar București, transmit sursele citate, ar fi fost informați de către legiști că expertiza toxicologică nu poate fi făcută cu celeritate, pentru a putea fi continuate cercetările și în raport de rezultatele acesteia, pe motiv că nu ar exista substanțe și reactivi.

Astfel, spun sursele citate, nu ar putea fi continuată și finalizată autopsia iar fără aceste două rezultate esențiale din punct de vedere juridic ancheta stagnează.

Citiți și: Grupul de luptă al NATO din România a primit două convoaie de tehnică militară franceză