Minciuni pe care le spun toate femeile şi ce înseamnă de fapt

Femeile au talentul de a minţi aproape instinctiv atunci când vine vorba despre lucrurile pe care ele le consideră mărunte.

RomaniaTV.net
11 dec. 2013, 06:42
Minciuni pe care le spun toate femeile şi ce înseamnă de fapt

Cu toate acestea, de fiecare data cand mint in acest fel, femeile nu realizeaza ca se supun unei anumite tipologii si tocmai de aceea este usor sa fie deconspirate. Tocmai de aceea, sociologii si psihologii au decis sa vada care sunt aceste minciuni pe care femeile le spun cel mai frecvent si ce secrete ascund ele de fapt.

1. Nu asteptam un apel de la tine. INSEAMNA DE FAPT: Fix de asta imi era frica! Eram sigura ca vei face asa ceva!

2. Imi placi, dar nu stiu cand te voi iubi. INSEAMNA DE FAPT: Nu pot avea o relatie cu tine, nici macar sexuala. Nu ma atragi.

3. Daca ar fi sa ma culc cu cineva acum, acela ai fi tu. INSEAMNA DE FAPT: iti dau voie sa faci sex cu mine ca sa pot sa te folosesc pe viitor.

4. Cred ca ar trebui sa impartim responsabilitatile. INSEAMNA DE FAPT: Menajeaza-ma mai mult si lasa-ma sa fac doar ceea ce cred eu ca se cuvine.

5. Abia am realizat cat de mult mi-ar placea acest lucru. INSEAMNA DE FAPT: Lucrul acesta ma plictiseste atat de mult ca nu m-am gandit niciodata la el pana acum.

Continuare pe LYLA.RO.