Minerva, despre fenomenul care ne afecteată pe toţi: Ce efecte are CICLUL LUI MARTE

Ciclul lui Marte. Acest ciclu este semnificativ pentru fiecare nativ în parte. Cum ne afectează parcursul său! „Mi-a luat câteva ore să scriu și să revizuiesc materialul de mai jos. Este o lucrare de câteva luni, bazată pe observaţiile asupra tranzitului lui Marte prin casele unei teme astrale.

RomaniaTV.net
19 ian. 2018, 11:37
Minerva, despre fenomenul care ne afecteată pe toţi: Ce efecte are CICLUL LUI MARTE

Marte trece prin Casele 1, a 2-a şi a 3-a
Cu acest tranzit, vorbim despre provocarea numită timp. De fapt, provocarea este direcţia pe care o ia viaţa noastră. Din acest motiv, se produc adesea crize finalizate cu un nou impuls, o nouă promisiune.

Deseori este nevoie de libertate interioară și de voinţă. Marte tinde să fie impulsiv, vrem să ne mișcăm cât mai repede. Cu toate acestea, în ciuda acțiunii instant, nu există realizarea imediată scopurilor propuse.

În mod normal, acest lucru se va petrece abia în următoarele 6-12 luni când se vor întâmpla mai multe lucruri, inclusiv rezolvarea afacerilor și a detaliilor etc..Tot acum, relațiile și locul de muncă pot suferi din cauza impulsivității noastre.

Este o perioadă foarte încărcată, aşa că pot apărea și conflicte. Însă tot ceea ce începem sau aplicăm va avea finalitate dorită mai târziu. Tranzitul prin casele de la 1 la 4, poate fi o perioadă foarte dinamică.

Pe măsură ce Marte tranzitează cea de-a doua casă, începem să înțelegem şi să vedem mai clar și mai concret ceea ce dorim aşa că trebuie să luăm măsuri pentru punerea în practică. Există o nouă cale de urmat, de exemplu un nou loc de muncă, care se va concretiza pe deplin în următoarele luni.

Când Marte, care tranzitează Casa a 3-a, crește semnificativ viața noastră socială, ieșim mai mult, ne exprimăm mai mult, întâlnim oameni noi, implicațiile sentimentale sunt mult mai probabile și chiar călătorim mai mult.

Marte trece prin Casele a 4-a, a 5-a şi a 6-a, citeşte efectele pe revista Teo