Minge adusă cu elicopterul la inaugurarea unui stadion dintr-o comună timişeană

Inaugurare cu mare fast a stadionului din comuna timişeană Liebling, reabilitare în care s-au investit nu mai puţin de 200.000 de euro. La inaugurare au fost invitaţi să participe primarul Timișoarei, Nicolae Robu, senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu și deputatul Marilen Pirtea, scrie Libertatea.

RomaniaTV.net
21 iun. 2020, 20:04
Minge adusă cu elicopterul la inaugurarea unui stadion dintr-o comună timişeană

Pentru meciul inaugural al echipei de Liga a V-a, mingea a fost adusă la stadion cu un elicopter.

Viceprimarul nu a vrut să dezvăluie dacă festivitatea și închirierea elicopterului au fost plătite din bani publici, considerând că aceste informaţii nu fac obiectul unei ştiri.

Nu facem o știre de presă din asta, s-a făcut pentru oamenii din comună, pentru copiii care vor să facă sport și pentru echipa de fotbal și cine vrea informații să vină la primărie și primește toate informațiile. Proiectul a fost aprobat de consiliul local și tot, nu este o știre de presă asta. Nu știu cu elicopterul, mă depășește”, a declarat viceprimarul pentru sursa citată.

Citeşte şi Cum decurg călătoriile cu avionul pe timp de pandemie de coronavirus

Apropiații primarului susțin că elicopterul îi aparține lui Romeo Dunca, un om de afaceri din vestul țării, care va candida la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin pe listele PNL.

Cei 200.000 de euro investiţi în renovarea stadionului s-au dus către o tribună nouă, cu scaune vopsite în culorile tricolorului, către renovarea vestiarelor şi a trotuarelor din jur și către înlocuirea gazonului.

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), lucrările de reparații au costat aproximativ 500.000 de lei, adică 100.000 de euro, iar restul de 100.000 de euro au fost investiţi într-un sistem de irigare profesional pentru gazon, un sistem de drenaj a suprafeței de joc, lucrări de pregătire a solului și un gazon nou cu tot cu plasă anticârtiță.