Ministerul Educaţiei vrea bilete de avion de 1 milion de euro

Ministerul Educaţiei vrea bilete de avion de peste 1 milion de euro. Banii ar urma să fie cheltuiţi în următorii patru ani. La un calcul simplu, asta înseamnă aproape 260.000 de euro pe an, respectiv 21.600 de euro pe lună şi 1.000 de euro pe zi.

RomaniaTV.net
23 mart. 2012, 12:54
Ministerul Educaţiei vrea bilete de avion de 1 milion de euro

Destinaţiile sunt multiple şi îndepărtate. Una dintre acestea ar fi America, o alta Brazilia sau Kenya. De menţionat este faptul că la aceste destinaţii biletele de avion sunt chiar mai ieftine. De asemenea, ei pot merge chiar şi în China, Argentina sau Uruguay.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei spun că au ajuns la această sumă de 1.038.000 de euro cu TVA în urma unor estimări făcute ţinând cont de necesităţile pe care le-au avut în anii trecuţi. Este vorba despre o perioadă de patru ani. Ei spun că au ales acest termen din motive de transparenţă.

Ministerul nu trebuie să cheltuiască toţi banii, însă dacă vor interveni călătorii în plus la cele luate în calcul, ei nu mai pot suplimenta acest fond.

Vor fi trei companii de la care ministerul îşi va lua biletele de avion. acestea vor fi stabilite în urma unei licitaţii.