Ministrul german de Finante a fost găsit decedat

Thomas Schäfer, fostul ministru al Finanțelor pentru statul Hesse, a murit, probabil, prin sinucidere după ce trupul său a fost găsit pe șinele de tren în apropiere de Wiesbaden. 

RomaniaTV.net
29 mart. 2020, 11:08
Ministrul german de Finante a fost găsit decedat

Thomas Schäfer a fost ministrul Finanțelor pentru statul Hesse, unde se află centrul financiar din Germania. Trupul acestuia a fost găsit pe o linie de tren de mare viteză în orașul Hochheim, între Frankfurt și Mainz, a confirmat sâmbătă poliția.

Citește și: Cum arată avionul cu care Germania preia pacienţii confirmaţi cu COVID-19 din Europa. O adevărată secţie de terapie intensivă cu aripi

Poliţiştii au declarat că o anchetă la fața locului care a confirmat identitatea bărbatului ca fiind Schäfer și că decesul este probabil o sinucidere. Poliția nu a dat şi alte detalii despre caz.

Potrivit presei din statul Hesse, bărbatul de 54 de ani a apărut în mod regulat în public în ultimele zile, de exemplu, pentru a informa despre asistența financiară în timpul crizei coronavirusului. Schäfer lasă în urmă o soție și doi copii, notează DW.