Ministrul Aurescu, declaraţie emoţionantă: „În decembrie am pierdut-o pe mama mea. Am suferit mult că nu am putut să o îmbrăţişez”

Bogdan Aurescu a relatat miercuri, la ieşirea din centrul de vaccinare unde s-a imunizat împotriva Covid, că în luna decembrie a murit mama sa, care a lucrat în cercetare medicală şi de la care a învăţat importanţa vaccinurilor pentru sănătate.

RomaniaTV.net
20 ian. 2021, 12:04
Ministrul Aurescu, declaraţie emoţionantă: „În decembrie am pierdut-o pe mama mea. Am suferit mult că nu am putut să o îmbrăţişez”

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu  s-a vaccinat miercuri, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila” din Bucureşti, alături de colegii săi de cabinet şi de vicepremierii Kelemen Hunor şi Dan Barna.

La ieşirea din centrul de vaccinare, toţi miniştrii au susţinut scurte declaraţii de presă, dintre care cea a lui Bogdan Aurescu a fost cea mai încărcată de emoţie, acesta dezvăluind faptul că la finalul anului trecut şi-a pierdut mama.

„Am să dau astăzi un mesaj personal. Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza Covid-19, ci din cauza unei alte afecţiuni. În toată viaţa sa profesională mama a lucrat în cercetare medicală.

De multe ori s-a confruntat cu bacterii şi virusuri periculoase şi am învăţat de la ea şi de la cărţile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populaţiei. Am suferit foate mult din cauza pierderii mamei mele, dar şi mai mult am suferit în tot anul care a trecut şi înainte ca mama mea să moară pentru că nu am putut să o îmbrăţişez şi să o sărut.

De aceeea, vă rog pe toţi să decideţi să vă vaccinaţi pentru că în felul acesta vă veţi putea îmbrăţişa şi săruta fără grijă părinţii şi bunicii”, a declarat Aurescu, miercuri, după ce s-a vaccinat la Spitalul Militar Central.

Ministrul Aurescu a subliniat importanţa vaccinării anti-Covid

„În felul acesta vom fi cu toţii sănătoşi, vom putea să circulăm fără grijă peste graniţă şi vă asigur că din perspectiva Ministerului Afacerilor Externe vom face tot ceea ce stă în competenţele noastre pentru a asigura călătoria fără probleme a cetăţenilor români în afara ţării.

Vă mulţumesc şi vă rog încă o dată pe toţi să vă vaccinaţi”, a conchis Aurescu.

Declarații de presă susținute de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila"

Declarații de presă susținute de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila"#ROVACCINARE #ImpreunaInvingemPandemia

Posted by Guvernul României on Wednesday, January 20, 2021

Citeşte şi: Membrii guvernului s-au vaccinat miercuri la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila”