Ministrul Berca: Ucigaşul de la coaforul Perla este poliţist din 2007, angajat din sursă externă

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a declarat, luni, că "personajul" care a deschis focul la coaforul din complexul Perla este poliţist din 2007, angajat din sursă externă.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 17:26
Ministrul Berca: Ucigaşul de la coaforul Perla este poliţist din 2007, angajat din sursă externă

E un personaj, că nu pot să îi mai spun poliţist, din 2007, angajat din sursă externă. Astea sunt datele până acum. Am dispus şefului Poliţiei Române. Chestorul Popa este deja acolo. Parchetul General face anchetă, aşteptăm rezultatele. Mergem mai departe cu ancheta, să vedem de ce s-a ajuns aici„, a spus ministrul Berca, la plecarea de la şedinţa de plen a Senatului.

Întrebat de jurnalişti dacă se va deplasa şi el la faţa locului, Berca a răspuns negativ. „Nu, nu am să merg. Sunt oameni acolo, specialişti criminalişti care au datoria să facă acest lucru„, a mai spus el.

Cel care a tras cu arma în coaforul din zona complexului Perla a fost prins în clădirea Transelectrica, unde un martor l-a văzut refugiindu-se.

În cauza având ca obiect incidentul petrecut luni, când o persoană de sex masculin a tras mai multe focuri de armă, într-un coafor din municipiul Bucureşti şi a rănit aproximativ opt persoane se efectuează cercetări de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Opt persoane au fost împuşcate cu armă cu glonţ, două fiind ucise, într-un coafor din zona Perla din Capitală.

Agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, care lucra ca şofer la Centrul medical de diagnostic şi tratament Dr. N. Kretzulescu-Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, este cel care a deschis focul asupra soţiei sale, Florina Vlădan, şi a colegelor de coafor, unde femeia lucra.

Opt persoane au fost împuşcate, dintre care două au decedat.

La şedinţa de bilanţ a Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa, a declarat că se remarcă faptul că în ultimul an nicun atac armat nu a mai avut loc sau asasinat la comandă.