Ministrul Dan Nica va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte naţional la Congresul PSD

Ministrul pentru Societatea Informaţională, preşedintele PSD Galaţi Dan Nica, va candida, la Congresul formaţiunii, de la sfârşitul acestei săptămâni, pentru o funcţie de vicepreşedinte la nivel naţional, a declarat prim-vicepreşedintele organizaţiei gălăţene, senatorul Gheorghe Saghian.

RomaniaTV.net
16 apr. 2013, 10:18
Ministrul Dan Nica va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte naţional la Congresul PSD

Saghian a precizat că la Conferinţa Judeţeană PSD Galaţi din 22 martie cei peste 400 de delegaţi au validat candidatura lui Dan Nica la funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional.

Tot atunci, ministrul Dan Nica şi-a anunţat candidatura. „Voi candida la o funcţie de vicepreşedinte la nivel naţional în cadrul PSD. Voi candida pentru un nou mandat de vicepreşedinte”, spunea Nica.

Saghian a menţionat că Organizaţia Judeţeană PSD Galaţi va susţine candidatura lui Victor Ponta la funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat şi a lui Liviu Dragnea la cea de preşedinte executiv.

În ceea ce priveşte funcţia de vicepreşedinte regional, Saghian a spus că delegaţii PSD Galaţi se vor hotărî pe cine susţin în momentul în care se va încheia procedura de depunere a candidaturilor.

„Miercuri, după depunerea dosarelor de candidatură, vom hotărî pe cine susţinem ca vicepreşedinte regional’, a precizat Saghian.

La Congresul PSD participă 114 delegaţi din partea organizaţiei PSD Galaţi.