Ministrul Darius Vâlcov susţine că a fost AMENINŢAT de Bercea: „A intrat peste mine în şedinţă!”

Ministrul bugetului, Darius Vâlcov a fost şantajat şi ameninţat de Bercea Mondial pe vremea când era primarul municipiului Slatina.

13 sept. 2014, 12:34

Vâlcov a declarat că i-a dat lui Bercea amenzi de 700.000 lei şi i-a demolat mai multe construcţii ridicate fără autorizaţie. De asemenea, ministrul Bugetului a ţinut să precizeze că nu a luat bani de la clanul Bercea.

Fiul lui Bercea Mondial, luat cu ambulanţa din penitenciar

„Nu numai că nu am luat niciun ban, un cent, un leu de la Bercea Mondial, dar atâta timp cât am fost primar la Slatina, am fost, probabil, printre puţinii care ne-am luptat cu acest clan, pentru că a existat un clan Bercea în judeţul Olt şi Slatina. Am dat amenzi de peste 7 miliarde lei vechi şi am demolat peste 4 clădiri, adică inclusiv anumite construcţii pe care le ridicase fără autorizaţie de construcţie, în timp ce alte instituţii ale statului, să ştiţi, că stateau şi se uitau cum Primaria Slatina, şi directorii, şi angajaţii se luptau cu acest clan, în timp ce erau ameninţaţi, erau şantajaţi. Iar alţii, chiar în perioada în care eu şi familia mea, şi familia apropriaţilor noştri eram ameninţati de acest Bercea Mondial, alţii îl năşeau”, a spus Vâlcov.

VESTE PROASTĂ pentru Mircea Băsescu. Fratele preşedintelui rămâne ÎN AREST

De asemenea, el a mai spus că aceste lucruri sunt cunoscute în Slatina.

„În Slatina şi în judeţul Olt, sunt cunoscute toate aceste lucruri, şi anume că am fost unul dintre cei care m-am luptat în permamenţă pentru a nu distruge arhitectura municipiului Slatina. Acolo vorbim de foarte multe clădiri ridicate de Bercea fără autorizaţie, prin interpuşi. Şi repet, niciun leu nu am primit de la acest Bercea Mondial direct sau prin interpuşi. Am avut o singură intâlnire cu el, când a intrat peste mine într-o conferinţă de presă ameninţând şi şantajând”, a mai afirmat Vâlcov.

ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE cu Bercea Mondial. Cât plăteşte interlopul ca să fie atacat Traian Băsescu