Ministrul Digitalizării, despre restricționările arbitrare aplicate de Facebook: „În ultimii ani un număr de utilizatori ai reţelei de socializare reclamă restricționarea accesului la rețea”

Ministrul Digitalizării a lansat o dezbatere pe Facebook privind restricționările arbitrare aplicate de reţeaua de socializare unui număr mare de utilizatori din România.

22 aug. 2021, 17:02
Ministrul Digitalizării, despre restricționările arbitrare aplicate de Facebook: „În ultimii ani un număr de utilizatori ai reţelei de socializare reclamă restricționarea accesului la rețea”
Ministrul Digitalizării, despre restricționările arbitrare aplicate de Facebook: "În ultimii ani un număr de utilizatori ai reţelei de socializare reclamă restricționarea accesului la rețea"

Ministrul Digitalizării lansează pe Facebook o dezbatere pe tema poziției pe care autoritățile din România ar trebui să o adopte după ce mai mulți utilizatori ai reţelei de socializare au reclamat restricționara accesului la rețea.

Ministrul Digitalizării, dezbatere privind restricţionările arbitrale aplicate de Facebook

Citeşte şi Guvernul Cîțu face digitalizarea cu oamenii lui Dăncilă! Numirea frapantă a lui Marian Murguleț la Ministerul Digitalizării după ce tot Cîțu l-a dat afară în ianuarie! Cum comentează ministrul Teleman?!

”În ultimii ani un număr de utilizatori din România ai rețelei de socializare Facebook, persoane fizice sau entități private, reclamă restricționarea accesului la rețea sau penalizarea prin restrângerea facilităților oferite de platformă, acestea generând prejudicii de imagine sau materiale. În plus, comunicarea cu furnizorul de servicii este dificilă iar motivele acestor măsuri nu sunt comunicate explicit.

Ar trebui ca autoritățile publice din România să ia poziție în mod oficial pentru îmbunătățirea acestei situații?

Apreciem răspunsurile care conduc la un punct de vedere pe care ministerul să-l poată folosi pentru demersuri eventuale ulterioare”, a transmis pe pagina de Facebook ministrul Ciprian Teleman.

Ciprian Teleman, ministrul Cercetarii si Digitalizarii detine alaturi de sotia sa o casă în Corbeanca, dar și un Opel Corsa din 2004. Anul trecut familia a castigat din salarii peste 33 mii de lei, dar dividendele încasate au depășit un milion de lei! Firma soției ministrului Teleman a fost mandatarul financiar al USR pentru alegerile locale.

Citeşte şi Ministrul Digitalizării a adormit de mai multe ori la o conferinţă de presă susţinută alături de Cioloş VIDEO