Ministrul Economiei, către Firea: Prin pierderile din reţelele fostei RADET, încărcaţi chiar şi facturile consumatorilor vulnerabili

Ministrul Economiei Virgil Popescu a răspuns, marţi, pe Facebook, acuzațiilor lansate de Gabriela Firea. Primarul Capitalei a susţinut că avaria termică din weekend a fost cauzată intenţionat de către partidul concurent, pentru a o face pe ea să piardă alegerile. 

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 11:21
Ministrul Economiei, către Firea: Prin pierderile din reţelele fostei RADET, încărcaţi chiar şi facturile consumatorilor vulnerabili

Virgil Popescu a scris pe Facebook că Gabriela Firea „face în ultima vreme declarații tipice pentru un primar care știe că va pierde alegerile”. Iată mesajul transmis de ministrul Economiei: 

„Acuză de câteva zile sabotaje închipuite, crezând că bucureștenii nu văd realitatea orașului lor.

Infrastructura Termoenergetica cedează în fiecare zi NU pentru că cineva vrea s-o SABOTEZE pe doamna primar, ci pentru că tocmai doamna Firea se sabotează pe ea însăși prin faptul că în cei aproape patru ani de mandat NU A FĂCUT NIMIC.

Bucureștenii plătesc facturi pentru apă caldă și căldură și se așteaptă să primească servicii de calitate. Ministerul Economiei și Energiei, prin ELCEN, asigură servicii de calitate, însă Termoenergetica, prin primăria Capitalei, preferă să nu schimbe țevile vechi de zeci de ani, afectând chiar sănătatea bucureștenilor.

!!!Doamna Firea!!! în mandatul dumneavoastră toți consumatorii din București au devenit vulnerabili prin proasta gestionare a rețelei fostei RADET. Guvernul PNL nu va interzice, așa cum susțineți dumnevoastră, subvenționarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici, ci îi va proteja, prin subvenții, pe consumatorii care sunt cu adevărat vulnerabili și pentru care plata unei facturi este o adevărată provocare.

!!!Doamna Firea!!! dumnevoastră, prin pierderile din rețelele fostei RADET, încărcați chiar și facturile consumatorilor vulnerabili pe care îi deplângeți, în mod ipocrit. Fiți sigură că orice minciună aruncată de dvs. în spațiul public nu va rămâne fără un răspuns din partea noastră”.

Citeşte şi: Gabriela Firea anunţă scumpiri uriaşe la întreţinere: „Cine acum plăteşte acum 100 de lei, va plăti 300”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a făcut nişte acuzaţii acide cu privire la avaria termică din weekend. Aceasta susţine că problema a fost cauzată intenţionat de către partidul concurent, pentru a o face pe ea să piardă alegerile. 

Firea a declarat, luni seara, că avaria termică din weekend a fost cea mai mare din ultimii 20- 30 de ani și întreaga vină o poartă conducerea Elcen.

Foto Facebook