Ministrul Economiei a fost testat pozitiv cu Covid: „Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă”

Ministrul Economie, Virgil Popescu, a anunţat luni seară că a fost depistat pozitiv cu Covid, în urma testelor făcute în vederea deplasării pe care trebuia să o facă în Israel, alături de premierul Ludovic Orban.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 17:56
Ministrul Economiei a fost testat pozitiv cu Covid: „Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă”

Virgil Popescu a scris pe pagina sa de Facebook că a avut simptome de gripă duminică seara, dar că starea sa de sănătate nu este gravă şi este nerăbdător să se întoarcă la muncă.

„Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv.

Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă.

Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut.”, a scris ministrul Economiei pe Facebook.

Citeşte şi: Masca ar putea deveni OBLIGATORIE în judeţe cu incidenţă COVID peste 1.5 la mie. S-ar putea limita deplasările pe timp de noapte